KEMEZOVA IZABRALA POTRČKE I OMILJENU OSOBU! Od nje ovo niko nije očekivao: Paklena nedelja je na POMOLU!
Foto: Printscreen

svi zanemeli

KEMEZOVA IZABRALA POTRČKE I OMILJENU OSOBU! Od nje ovo niko nije očekivao: Paklena nedelja je na POMOLU!

Rijaliti -

Natalija Ibraimov po odlasku iz "Zadruge" stavila je Milicu Kemez na mesto vođe zadrugara. Ona je zato nakon čitavog dana razmiljanja donela odluku ko će biti potrčci, a koomiljena osoba. Kada je otkrila imena svi su zanemeli, jer od nje ovakav izbor niko nije očekivao.

"Mirko i Brendon neka ustanu, Miona, Mlađa i Nina, i neka ustanu Šopićka i Janjuš. Miljana i Zola. Mogu svi da sednu osim Janjuša i Šopićke, tako da će oni biti potrčci", šokirala je ona odmah.

"Smatram da će imati mnogo što šta da kažu. Čula sam da se nešto dešava, iskreno, nisam bila mnogo upućena", zabiberila je ona situaciju.

foto: Printscreen

"Neka nam je sa srećom, ja sam u rijalitiju i mogu da radim šta hoću", izjavio je Janjuš pošto je bio prozvan.

"Mislim da ću najzad upoznati ovog čoveka i vidim ko je on. Prvi put sam u izolaciji, volela bih da probam to", rekla je, pak, Ivana.

"Moram da kažem da se meni ne dopada ponašanje Milice Kemez, jer je njanjava i kezava, a i dala mi je mali budžet. To je uradila samo zato što je želela moju reakciju. A, bila mi je lepa i simpatična", dodao je Brendon.

Takođe, ono što je sve ostavilo u šoku bilo je to što je Milica prozvala Stefana Kandića, Stefana Miloševića, Filipa Đukića i Boru Santanu kako bi saopštila ko će od njih biti njen omiljeni ukućanin, a svima je poznato da je sa svima bila povezivana.

"Filipe, mogao si biti omiljeni, ali... Iskreno, razmišljala sam između Bore i Jelene. Iskreno, malo se plašim Bore i da ne pređem granicu. I iskreno, ne znam šta da radim. Ništa, Bora će biti omiljeni", zaključila je na kraju Milica.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track