NEOČEKIVAN PREOKRET! ZILHA KUJE OPASAN PLAN! Evo kako će se OSVETITI Edisu za preljubu pred celim regionom!
Foto: Printscreen Instagram, Printscreen

DA LI ĆE USPETI?

NEOČEKIVAN PREOKRET! ZILHA KUJE OPASAN PLAN! Evo kako će se OSVETITI Edisu za preljubu pred celim regionom!

Rijaliti -

Zilha Fetić ima plan da se osveti i dalje zakonitom suprugu i njegovoj ljubavnici Dragani Mitar koja joj je preotela muža i uništila porodicu.

Supruga Edisa Fetića se slabo oglašava u medijima, ali i te kako je aktivna na društvenoj mreži Instagram. Od kako je Vladimir Tomović diskvalifikovan iz rijalitija, Zilha je počela da ga prati, ali malo potom ga je otpratila zbog velike pažnje koju je privukla uradivši to.

foto: Printscreen, Magazin In

"Zilha mudro ćuti i tek ponekad objavi neki citat na Instgramu kojim jasno svima stavlja do zanja da je i te kako povređena i razočarana u muža koji je javno vara i ne brine nimalo o njenim emocijama", rekao je izvor za Skandal, a prenose mediji.

" Zato je rešila da se Dragani osveti za sve! Poverila se bliskim prijateljima da će kako zna i ume da zavede Vladimira Tomovića, već je to htela da učini preko Instagrama, ali ga je ipak otpratila da ne bude sve providno. Uglavnom, ona je s njim uspostavila, navodno, komununikaciju, a ide ka tome da ga osvoji i da se na taj način osveti Dragani, ali i Edu, koji, iako mudro ćuti, u sebi se jede, budući da se Dragana javno vaćarila sa Tomovićem i umalo nije pala na njega. To je za Eda užasno poniženje jer on sebe smatra alfa mužijakom koji ima svoj harem, a ženama ne dozvoljava da ga varaju " objašnjava izvor za Skandal i dodaje:"

"Zilha je i Pavla Jovanovića zapratila, to je takođe Draganin bivši, tako da sigurno razrađuje taktiku da se svima osveti" završava izvor za Skandal, a Pavle potvrđuje:

"Da, istina je da me je Zilha prva zapratila. Ne znamo se lično, ali smo komunicirali preko poruka" rekao je Pavle, ali nije želeo da otkrije o čemu su pričali.

foto: Printscreen

Kurir.rs/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track