Najnovije vesti

NEDELJU DANA IZDRŽAO U ZADRUZI! Morao HITNO da napusti imanje, a Marko Miljković prvu noć proveo s NJOM!
Foto: Pritnscreen

ŠOK

NEDELJU DANA IZDRŽAO U ZADRUZI! Morao HITNO da napusti imanje, a Marko Miljković prvu noć proveo s NJOM!

Rijaliti

Nikša Kokanović, nakon samo nedelju dana boravka u Beloj kući, napustio je "Zadrugu" budući da je osvojio najmanje glasova publike.

Nominovani ukućani bili su Nikša Kokanović i Iva Grgurić, a njih dvoje su najpre odigrali igricu za dupliranje glasova. Nikša je pobedio, te su mu glasovi duplirani, ali mu to nije pomoglo da ostane u rijalitiju jer je imao ukupno 3% glasova, dok je Iva imala 97 odsto glasova publike.

foto: Printscreen

Nikša, koji se u Belu kuću uselio prošlog vikenda, odmah je morao da napusti imanje, a u studiju je potom govorio o odnosu sa Ivom, budući da su među njima postojale simpatije.

"Bio sam povučen. Iva lepo izgleda, energije su nam se poklopile. Ona je bila sa Stefanom u vezi, ja kad znam da je ona bila sa nekim u vezi, ja se tu ne mešam", prokomentarisao je Kokanović.

U "Zadrugu 3" se uselio Marko Miljković, a zanimljivo je da je prvu noć u rijalitiju proveo u Ivinom društvu.

Iva je odlučila da prespava u izolaciji, a kako još nije pronašao slobodan krevet u spavaćoj sobi, Marko joj se pridružio u sobi za izolaciju.

Iva mu je ponudila da obezbedi kafu za ujutru, on joj se srdačno zahvalio, a onda su neko vreme razgovarali pre nego što su zaspali.

Kurir.rs

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...