svi su ih snimili

ISTERALA JE BRENDONA IZ KREVETA ZBOG MILJKOVIĆA: Novi par u rijalitiju RASKRINKAN, Lunin bivši muva se sa NJOM?! (VIDEO)

Rijaliti -

Marko Đedović poznat je po tome što voli da analizira situaciju u rijalitiju, a sada je otkrio ono što zna.

On je rekao da je veza Dragane Mitar i Edisa Fetića lažna, kao i da će Mitrova sve otkrili u rastrojstvu.

"Postoji još jedna situacija, kada su Dragana i Edo prolazili jedno pored drugog, video sam da plaču. Prišla mi je i rekla mi: "Sve sam pogrešno uradila". Bilo bi jako zanimljivo da uđe druga strana priče, da uđe Edova žena, daj sve od sebe. Još jedna interesantna stvar bi bila kada bi ponovo ušao Vladimir Tomović. Smatram da Dragana i dalje gaji emocije prema Tomoviću, čak mi je rekla pod kamerom da su se dogovorili da se vide napolju", rekao je Đedović.

foto: Printscreen

Marko Đedović osvrnuo se i na trenutki odnos Ane Korać i Davida Dragojevića, koji su svoju ljubav otpočeli u prethodnoj sezoni.

"Ne pričam o nečemu u šta nisam siguran, ali Zorica tvrdi da su bili prisniji u drugoj sezoni. Mnogo se svađaju u zadnje vreme, David kaže da su sve sitnice u pitanju. Dok se on kida, Ana mi izgleda mnogo hladno. Oni su meni slatki", tvrdio je Marko.

foto: Printscreen

Đedović nije propustio da prokomentariše da li doći do pomirenja između Stefana Karića i Ive Grgurić, a onda je dao interesantno predviđanje.

"Ovo je sa Stefanom ispričana priča, mislim da je Stefan u toj vezi bio iskreniji, a ona se samo oprala. 99 posto sam siguran da se Ivi dopada Milljković i da je to sledeći par u "Zadruzi". Iva je čak isterala Brendona iz kreveta, jer je Marko rekao da je sledeći prazan krevet njegov", rekao je Đedović.

foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track