Najnovije vesti

ovo su mnogi čekali

SA ALEKSANDROM SAM TADA PROVEO NEKOLIKO SATI! Janjuš otkrio sve detalje sumnjivog poznanstva, a onda je NABACIO ZOLI?!

Rijaliti

Marko Janjušević Janjuš otkrio je za crnim stolom "Zadruge" da Aleksandru Nikolić poznaje od ranije. Ona je, naime, sestra njegove drugarice iz detinjstva i bila je, kaže, mnogo drugačija "taj jedan put kad su proveli neko vreme zajedno". 

To nije bilo dovoljno da je zadrži blizu sebe u rijalitiju. Ovom prilikom Janjušević je Zolu sačuvao, a Nikolićevu poslao u izolaciju, pod izgovorom da ga je zavoleo jer je dobar momak. S druge strane, on bi voleo da Zola provodi vreme sa njom pre nego što se "raspravlja sa Marijom i Miljanom Kulić".

foto: Printscreen

"Zolu bih poslao, ostaje ovde samo pet osoba koje bi poslao pre Zole, neke koje znam od ranije. Ja sam Aleksandru jednom video, bila je totalno drugačija, bili smo dva, tri sata zajedno. Ona je sestra moje drugarice sa kojom sam odrastao. Žao mi je što ću morati da je pošaljem, ti si ovde dve nedelje, a mi smo ovde pet meseci zajedno. Ti si simpatična i lepa devojka. Što se Zole tiče, u mnogim situacijama sam mu govorio da neke stvari ne treba da radi. Ja se nikada nisam mešao u njihovu vezu, trebalo je da spusti loptu. Ako u ime Boga bude da krene sa Aleksandrom, bolje bi mu to bilo, nego da se raspravlja sa Marijom i Miljanom. Dobar je Zola momak, ja sam ga zavoleo, ima grešaka naravno", izjavio je Marko Janjušević Janjuš.

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...