Najnovije vesti

OPET BI DA PRESKOČI RIJALITI OGRADU ZBOG ANE?! Obezbeđenje je moralo brzo da reaguje: Pobesneo zbog oštrih OSUDA!
Foto: Printscreen

bežanija na pomolu

OPET BI DA PRESKOČI RIJALITI OGRADU ZBOG ANE?! Obezbeđenje je moralo brzo da reaguje: Pobesneo zbog oštrih OSUDA!

Rijaliti

Mina Vrbaški u jednom trenutku prethodne večeri prebacila je Janjušu kako je ona bila ta koja je "čuvala vrata od WC" dok je on bio u strastvenom zanosu sa Koraćevom. Dvometraša je ovo zdranulo, jer od nje nije očekivao da tako nešto priča o njemu, s obzirom na to da su prijatelji. 

Međutim, on je navodno nagrabusio samo zato što se našao u pogrešno vreme na pogrešnom mestu - Mina se isprva svađala sa Koraćevom i bila je rešena da u tome "pokupi pobedu". Sa druge strane, mnogi su brzo posumnjali da će ova drama naterati Janjuša da ponovo preskoči ogradu rijalitija i pobegde. 

Obezbeđenje moralo brzo da reaguje. 

foto: Printscreen

Dok ih je obezbeđenje čuvalo Minin dečko Mensur se takođe isprečio između njih. Osim što je poludeo zbog tog poteza, Janjuš je tada izgovorio i veoma potresne reči pravo Mini u lice - da ne može da veruje da je tako nešto bila spremna da uradi nekome ko je već godinama uvek uz nju, kao podrška. 

foto: Printscreen

Podsećanja radi, Janjuš je iz prve "Zadruge" pobegao navodno verujući da je preterao sa Anom Korać. Kao oženjen muškarac, rešio je da saseče sve u korenu i vrati se svojoj ženi.

Ovoga puta, zbog Mininih oštrih optužbi mnogi već aktivno komentarišu po društvenim mežama da je bežanija ponovo na pomolu što se ovog zadrugara tiče. 

foto: Printscreen

Kurir.rs/Foto: Printscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...