Najnovije vesti

KRUNIĆEVA URLAJUĆI POKUŠALA DA NAPUSTI RIJALITI! Na sav glas je kukala zbog OVOGA, Bane je jedva SMIRIO! (FOTO)
Foto: Printscreen

jezivo

KRUNIĆEVA URLAJUĆI POKUŠALA DA NAPUSTI RIJALITI! Na sav glas je kukala zbog OVOGA, Bane je jedva SMIRIO! (FOTO)

Rijaliti
19:34h

Nakon rijaliti izazova sa Banetom Čolakom, Ivana Krunić pokušala je na silu da izađe iz "Zadruge", iz razloga što nije ni ulazila da bi se plasirala u javnosti po ljubavnim scenama.

foto: Printscreen

Naime, Čolak je tokom izazova skidao keks sa nje, a ona je posle iznervirana otrčala u ekonomsko dvorište, pa kukala na sav glas, s namerom da pobegne. 

Ivana je urlala koliko je mogla, iako je samo igra bila u pitanju, potpuno zaboravljajući scene sa Tomovićem u kojima je svojevremeno uživala. 

foto: Printscreen

"Tebe je on nosio na rukama... Tako je izgledalo", odbrusio joj je Čolak, podsećajući je upravo na vreme sa Tomovićem. 

"Ti si mene ponizila ovime, nisi sebe. On ti je zavlačio jezik u šiša baru, ne znam da li je to istina, to je on pričao. Tebe je mene sramota. Ti si u ovoj situaciji mene ponizila. Sa likom koji nisi imala vezu si mogla svašta da radiš, a sa dečkom ne možeš da odigraš igricu. Što tako nisi odreagovala na klip kad su pustili? Nego si se smejala. Meni je ono lošije raditi jer sa njim nisi u vezi", govorio joj je Bane. 

"Sramota me je te scene, ne lupetaj! Ne može da se poredi prirodna situacija, sa ovom situcija koja je prijatno. Između nas dvoje (Vladimir Tomović) nije bila ružna stvar. Nikad me nije pipao gde ne treba", odgovorila mu je ona. 

foto: Printscreen

Kurir.rs/Foto: Printscreen

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...