Najnovije vesti

FETIĆ U SUZAMA OTKRIO: Gospođa Zilha se povukla na 2 MESECA, ja sam sa decom tada bio SAM?! Zapretio i TUŽBOM!
Foto: Printscreen

zapanjio

FETIĆ U SUZAMA OTKRIO: Gospođa Zilha se povukla na 2 MESECA, ja sam sa decom tada bio SAM?! Zapretio i TUŽBOM!

Rijaliti

Edis Fetić u toku današnjeg dana otvorio je dušu pa Drvetu mudrosti ispričao sve što ga tišti - trenutna situacija sa, još uvek zakonitom ženom Zilhom, očito mu ne da mira. On je objasnio kako je posrtojao period kada je ona želela sve da reši povlačenjem, a da je on kod kuće tada bio sam sa decom.

Čuveni Torta nije krio koliko ga boli što se navodi da svoje naslednike nije obezbedio, a ukoliko ne uspe da se razvede sporazumno, spreman je, kaže, da podnese i tužbu.

"Bio je jun, jul... gospođa je bila u njenom stanu, ja sam bio u kući sa decom. To je bilo neko njeno rešenje problema, htela je da se povuče. Deca su bila kod mojih. Ta priča da putujem... nema od toga ništa. Ako odem na put dan, dva, to je zbog posla. O deci uvek brine neko. Sada su kod majke, letos su bili dva meseca kod mene, nije bio nikakav problem. Jun, jul, možda početak avgusta", pričao je Edo, pa dodao:

"Krivo mi je što je navedeno da nisam obezbedio decu. Ali svako ima pravo da priča, ja znam šta jeste, a šta nije."

Na kraju, Edis je istakao kako želi sporazumno da se razvede, ali ako do toga ne dođe - biće primoran da podnese tužbu protiv sada još uvek zakonite supruge Zlihe.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Foto: Printscreen

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja