Najnovije vesti

NJIHOVA DECA NISU IMALA KOLA DOK SE DRAGANA MITAR VOZALA: Ovako je Zilha saznala za AFERU njenog MUŽA i bivše modelsice!
Foto: Printscreen/Instagram

DUGO JE TRAJALO

NJIHOVA DECA NISU IMALA KOLA DOK SE DRAGANA MITAR VOZALA: Ovako je Zilha saznala za AFERU njenog MUŽA i bivše modelsice!

Rijaliti

Pavle Jovanović preneo je reči još uvek zakonite supruge Edisa Fetića i do detalja objasnio u kakvom je Edo odnosu sa Zilhom Karišik.

"Edo nije želeo da prizna priču sa Draganom, to joj je došlo kao iznenađenje, zbog toga je odlučila da podnese papire za razvod. Sticajem okolnosti sam dobar sa Zilhom, ona me kontaktirala. Ona smatra da sam fin i normalan sa kojim može da se priča", govorio je Pavle i dodao.

foto: Printscreen

"Do septembra, Zilhin i Edov odnos je bio tu i tamo, ona je sumnjala da je sa Draganom, dok se sve nije pojavilo u novinama. Jedne stvari je Edo pričao njoj, a drugo je radio. Edo joj nije priznao, na primer, Dragana je vozila njegov auto, ona je tražila da joj se auto vrati, a Edo je lagao da je na popravci, a ona je gledala Draganu na Instagramu da ga vozi. Zamislite kako to izgleda kada deca nemaju kola."

foto: Printscreen, Pink

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...