UŠAO U CRNU KNJIGU SA 14 GODINA, OD ŠKOLE IMA 2 SATA: Rijaliti gost ŠOKIRAO sve, uhvatiće vas JEZA od njegove ISPOVESTI
Foto: Printscreen/Happy

OTVORIO DUŠU

UŠAO U CRNU KNJIGU SA 14 GODINA, OD ŠKOLE IMA 2 SATA: Rijaliti gost ŠOKIRAO sve, uhvatiće vas JEZA od njegove ISPOVESTI

Rijaliti -

Mirsad Muheljić iz Švedske bio je gost rijaliija, pa je ispričao potresne detalje svog života.

On je isprčao da je postao siroče nakon što ga je majka napustila, a otac poginuo. Šest godina je zajedno sa bratom proveo u domu za nezbrinutu decu u Banjaluci, a onda su po njih došli baba i deda.

"Prema najstarijem bratu nemam nikakvu emociju. Njega su svi favorizovali. Kupovali su mu baba i deda čokolade, nama ništa.Taj najstariji brat je bio grozan prema meni i mom srednjem bratu. On je sve cinkario. Mučio sam se i patio kroz život, ja imam svoju disciplinu i manire. Nemam obrazovanje, ali imam poštovanje prema drugima", priča Mirsad.

foto: Printscreen/Happy

"Od obrazovanja imam dva sata. Odmah sam bacio knjige. Cela porodica moja je 1993. godine migrirala u Švedsku.Tamo sam završio osnovnu školu.To je bio normalan život. Dobili smo pomoć od toga smo živeli", dodao je Mirsad.

"Nemam švedski pasoš. Problem je u tome što sam u crnoj knjizi. Nemam kriminalni dosije, ali imam nešto drugo... Ušao sam u crnu knjigu sa 14 godina", pravdao se Mirsad.

"Baba i deda su nas poveli u Švedsku jer su tu bila velika primanja. Razlog je socijalna pomoć koja se dobija na nas, decu. Oni svi imaju švedski pasoš", zaključio je.

foto: Printscreen/Happy

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen/Happy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track