Najnovije vesti

UŠLA U RIJALITI, A NIJE OSTAVILA PARE ZA KIRIJU! Natašu gazda stana izbacuje na ULICU!
Foto: Printscreen

Sve je plaćala na vreme

UŠLA U RIJALITI, A NIJE OSTAVILA PARE ZA KIRIJU! Natašu gazda stana izbacuje na ULICU!

Rijaliti

Nataša Radan mogla bi nakon završetka "Zadruge" da ostane na ulici zbog dugova za stanarinu.

Ova Leskovčanka smelo je napustila stan pre odlaska u karantin, a da se nije javila ni svojoj porodici, ali ni gazdi stana u kom je nekoliko meseci živela sama.

- Nataša je nakon silnih selidbi, konačno našla jedan stan koj je odgovarao njenim potrebama. Sama je u njemu živela i redovno ga otplaćivala nekoliko meseci. Planirala je da to ostane "njen" stan, ostavila je tamo svoja dokumenta i stvari - počinje priču izvor.

- Plaćala je račune i kiriju na vreme. Imala je dobar odnos sa gazdom, nikom nije jasno kako je tako smelo ušla u rijaliti i zaključala stan. Niko ne zna da li je uopšte i koga zadužila da za nju plaća kiriju - kaže izvor.

Radanova je zarađivala od konobaristanja. Radila je u nekolicini poznatih kafića, u kojima je često bila prepoznatljiva po izgledu jedne starlete. Poznato je da se stan u kome je živela mesec-dva pred ulazak u imaginarijum nalazi u jednoj od najnovijih i najluksuznijih zgrada upravo u centru Leskovca, zbog čega je kružila priča da cena kirije sigurno nije niska.

- Vlasnik joj je poverovao na reč, štagod da mu je ona rekla. Ali taj njihov dogovor je svakako sumnjiv! Nikom nije jasno zašto bi on sada ovako reagovao na toliki dug, pošto ga je i te kako uvećala. Ona je u "Zadruzi" već šest meseci - komentariše izvor i nastavlja:

- Pobesneo je! Bez imalo stida otišla je u Beograd i verovatno ponela ključ sa sobom. Njen drug se boji da joj ne izbaci sve stvari i dokumenta, a šta će čovek, stan mu stoji prazan, tamo je samo njena odeća - ispričao je izvor.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Alo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...