ljuta

NEMOJ DA MI JE POMINJEŠ! Luna Đogani napala bivšeg dečka, a sve zbog Jelene Pešić! Gledala je svaki dan ŠTA RADI (VIDEO)

Rijaliti -

Luna Đogani otkrila je Marku Miljkoviću da joj smeta priča sa Jelenom Pešić u koju je uplovio.

Đoganijeva je uporedila početak njihove veze i početak priče sa Jelenom, kada je Marko za obe isticao da su mu samo prijateljice.

foto: Printscreen

"Ja sam tebe muvala, ti ništa nisi radio, samo si pristao na kraju. Šta si pričao pre nego što smo se smuvali? Da ja nisam tvoj tip, da me gledaš kao drugaricu", rekla je Luna, a kada je Marko spomenuo Jelenino ime, ona je dodala:

"Nemoj da mi pominješ tu individuu!"

Miljković je nastavio da se pravda Luni, pa je rekao da ona i Jelena nisu isti tip osobe, a ona je nastavila da mu zamera, jer se ona osećala kao budala, dok je slušala neke njegove reči.

foto: Printscreen/Youtube

"Tvoja ljubav o kojoj pričaš, ne postoji. Svaki dan sam te gledala", rekla je Luna.

"Nisam ludo zaljubljen u tebe, kao pre tri meseca. Nemam problem ni da Miljana ovo iskoristi da nafiluje svoju priču, nemam problem više ni sa kim. Šta sam ja radio?", istakao je Miljković.

"Imam pravo da radim šta hoću, da sam emotivno zauzet, jesam, neću da ulazim u vezu do kraja "Zadruge", a možda i hoću! Izgleda da sam te svojim delima uvukao u "Zadrugu" i to mi malo smeta. Ušla si dosta nesigurna", poručio je Miljković i pitao Lunu da li ga voli.

"Neću da ti kažem. Meni si pričao da si mi najveća ljubav!", odbrusila je Đoganijeva.

foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track