SANJA MIRKOV PREŽIVELA HOROR: Maltretirali je, tukli, a na kraju gurnuli u GROB! Ovako se izvukla, još ima TRAUME
Foto: Printscreen/Happy

JEZIVO

SANJA MIRKOV PREŽIVELA HOROR: Maltretirali je, tukli, a na kraju gurnuli u GROB! Ovako se izvukla, još ima TRAUME

Rijaliti -

Sanja Mirkov navodno je bila žrtva vršnjačkog nasilja kada je bila u osnovnoj školi, gde je trpela užasna poniženje, a jednom su je deca čak bacila u grobnicu.

Nju su deca navodno ponižavala, šišala, pljuvala, tukla i polivala mokraćom i izmetom, kako je ispričala njena drugarica.

foto: Printscreen/Happy

"Ona je uvek bila povučena devojčica, uvek je želela da je ostala deca prihvate, pa je bila povodljiva. Mnogo je plakala jer su je svi izbegavali, govorili joj da je ružna, nosata, klempava... "Vidi kakva ti je kosa, klempava nakazo, kao slama idi da budeš strašilo na njivi, smrda u jeftinim farmerkama", govorila su joj deca. Uvek je sedela sama u klupi, a posle časova su je tukli, lepili joj žvake u kosu, polivali je mokraćom i izmetom", priča navodno Sanjina drugarica iz detinjstva.

"Deca su bila užasna prema njoj, pa su je tako jednog dana namamili na groblje, slepo ih je pratila i bila je srećna jer je mislila da hoće da se druže sa njom, nije ni slutila šta je čeka. Bilo ih je petoro, navukli su je do groba na kome je ploča bila slomljena, a onda su je uhvatili i ubacili u grob! Sanja je dobila napad panike dok su oni vikali: "Sada ćeš da ostaneš tu, poješće te crvi sa te starice, tu ti je mesto, jadnice, niko te neće naći i proglasiće te nestalom, sada si gotova". Sva sreća pa je naleteo grobar i video da se nešto dešava, deca su se razbežala, a on je bio u šoku kada ju je video u grobu, krstio se! Posle joj je dugo trebalo da se oporavi od trauma", završava njena drugarica.

foto: Printscreen/Happy

Kurir.rs/K.Đ/Rijaliti, Foto: Printscreen/Happy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track