PAKLENA TEORIJA O ULASKU MARKA I LUNE KRUŽI MREŽAMA: Ona pukla na nastupima, on ima DUGOVE, a trebalo je DA SMUVA NJU?!
Foto: ATA Images

šok!

PAKLENA TEORIJA O ULASKU MARKA I LUNE KRUŽI MREŽAMA: Ona pukla na nastupima, on ima DUGOVE, a trebalo je DA SMUVA NJU?!

Rijaliti -

Luna Đogani i Marko Miljković sada su zajedno u rijalitiju, a internetom kruže priče o tome da poznati par ima tajni plan.

Jedna objava na društvenim mrežama posebno je zaintrigirala gledaoce rijalitija.

foto: Printscreen

"Luna i Marko su imali žestok sukob početkom decembra jer je Luna nekoliko puta nastupala u lokalima u Makedoniji kod gazda kojima je lično Gastoz sugerisao da je zovu. To Marku nije godilo. Oko 15. decembra je usledio poziv Marku da uđe u "Zadrugu 3" i on to odbija, ali krajem decembra Marku na vrata kucaju poverenici i zelenaši tražeći mu da vrati dugove. Za to vreme je Luna mnogo potrošila za spotove i plaćanje novinara da je hvale, tako da je i ona ostala bez para. Polovinom januara Marko se javlja Luni i kaže joj sledeće: "Mislim da imam rešenje za naše probleme". Viđaju se i on joj predlaže ponovni ulazak, ali da malo "tvrde pazar" da bi što više išćupali od produkcije", piše u postu.

"Normalno, Luna pristaje i zbog toga prećutkuje Anabeli istinu, koja je zaista verovala da će Luna postati pevačica, a ne rijaliti igračica. Marko dobija 40.000 evra od produkcije za ulaz i ugovor bez kazni i ako je on tražio 65.000... Dobijene pare su mu dovoljne da namiri skoro 80 posto dugova i on to prihvata. Luni nude 20.000 za tri meseca, ali Marko joj kaže da odbije, već da sačeka da on u kući kao smuva neku devojku, pa onda da uđe... Prvi pik im je bila Iva, jer su smatrali da ona kao devojka sa burnom prošlošćošću najpre može da nasedne na njegovu pažnju... Druga pikirana osoba je bila, nećete verovati Miljana... Ulaskom Marko dobija korpu od Ive i pre Miljane se pojavila Jelena... Luna "panično" zove produkciju da kao to ne može da gleda, ali oni joj i dalje nude samo 25.000 za ulazak što ona odbija. Nakon izlaska Gavrića, on je u ime produkcije zove i predlaže joj da saćeka još malo da se "zakuva". Kasnije gavrić sređuje Luni da uđe u rijaliti", piše u komentaru.

foto: Printscreen/Facebook

Kurir.rs/K.Đ, Foto: ATA Images

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track