MARKO OPASNO ISKULIRAO SAVA: Posle HAOSA u rijalitiju bili zajedno u emisiji, a evo šta se dešavalo kasnije U BEKSTEJDŽU
Foto: Printscreen

LUNA ĆE SE IZNERVIRATI

MARKO OPASNO ISKULIRAO SAVA: Posle HAOSA u rijalitiju bili zajedno u emisiji, a evo šta se dešavalo kasnije U BEKSTEJDŽU

Rijaliti -

Marko Miljković i Savo Perović očigledno nisu u dobrim odnosima, a to dokazuje i ponašanje Luninog dečka nakon emisije gde su svi bili zajedno.

Naime, Luna Đogani slavila je rođendan, a Miljković je tada uzeo mikrofon od Sava, kog je pre rijalitija blokirao na društvenim mrežama. Njih troje ponovo su se videli u jednoj emisiji, a kada se završila, desila se još jedna neprijatnost.

"Savo nije ostao do kraja u emisiji, ali je bio u studiju. Kada se završilo snimanje i kamere su ugašene, on je prišao Marku i Luni kako bi se pozdravio, međutim, kada je Miljkoviću pružio ruku, on ga je bez trunke blama iskulirao. Očigledno je netrpeljivost među njima velika, pitanje je kako će se sve ovo završiti i da li će Luna i Savo moći da budu prijatelji ako se njena veza sa Markom nastavi", rekao je izvor koji se našao na licu mesta.

foto: Printscreen/Ami Dži

Kurir.rs/K.Đ/Pink, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track