Najnovije vesti

LUNA SE BAŠ UVUKLA U ULOGU ŽRTVE I LAŽE?! Majka ju je ipak pročitala: 3 godine sam je podržavala, više NEMAM TU POTREBU
Foto: Printscreen Premijera

digla ruke?

LUNA SE BAŠ UVUKLA U ULOGU ŽRTVE I LAŽE?! Majka ju je ipak pročitala: 3 godine sam je podržavala, više NEMAM TU POTREBU

Rijaliti

Anabela Atijas šokirala je sve kada je kročila na rijaliti imanje u Šimanovcima, gde inače već uveliko borave njen bivši suprug Gagi Đogani i njova ćerka Luna. Kako je objasnila, ona ju je tri godine bez pogovora podržavala, ali sada više nema tu potrebu. 

Na ovaj korak nije verovala da će se ikada odlučiti, te je vreme pred rijaliti provela sve vreme se osmehujući, u neverici od svega što se dešava. 

"Od Lune očekujem da će da beži, pošto se u zadnje vreme ozbiljno uvukla u tu ulogu žrtve i opet će da svali na mene: 'Evo, došla je sve da mi pokvari', kao što je do sad sve svalila, jer ja uvek prećutim", rekla je u "Premijeri" Anabela pred druženje sa Dušicom Jakovljević u studiju. 

"Ljudima je verovatno čudno što se ja smejem... Meni je stvarno u ovom momentu jako sve smešno. Ili te spopadne ludački smeh ili histerija. Euforična sam definitivno zato što sam mislila da nikad neću doći do ovoga, ali demantuje me život i prihvatam, hvala mu na tome. Radujem se samo zato što ću konačno izbaciti iz sebe sve ono što tri godine zadržavam, a mene ždere, mene jede", priznala je pevačica.

foto: Printscreen Premijera

Svako malo otkako se uselila, saznajala bi razne stvari koje su njenoj ćerki "promakle" da iskreno kaže. Na primer, ona se čitav dan borila da obelodani njeno navodno zdravstveno stanje i natera je kako zna i ume da se malo primiri, a zatim je shvatila i da je navodno zbog dečka "prećutala i koliko joj smeta Jelena Pešić". 

"Kao žena ženi, da vidiš da imaju problem, s obzirom da se predstavljaš i da se to vidi na tebi, da si neko razuman... Ne treba ti to, da si u trojci", pričala je ona sa Jelenom, koja joj je odmah odgovorila:

"Da smo on i ja bili zajedno i da je Luna došla, ja bih izašla iz Zadruge", nakon čega je Anabeli bil ojasno da joj Luna ništa nije spominjala "samo da bi se dodvorila Miljkoviću".

foto: Printscreen

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen Premijera

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...