PRISTAO SAM DA JE ČEKAM: Andrej Atijas se OGLASIO, pa otkrio šta mu je Anabela OBEĆALA pred ulazak u Zadrugu!
Foto: Printskrin / You Tube

istina

PRISTAO SAM DA JE ČEKAM: Andrej Atijas se OGLASIO, pa otkrio šta mu je Anabela OBEĆALA pred ulazak u Zadrugu!

Rijaliti -

Andrej Atijas se oglasio i otkrio šta mu je Anabela rekla pred ulazak u rijaliti i šta mu je obećala.

I dok svakodnevno bije stare, ali i nove bitke sa Gagijem Đoganijem, o kojem posle svega što joj je tokom života priredio nema lepo mišljenje, pevačica Anabela Atijas svog bivšeg muža Andreja, od kojeg se pre nekoliko meseci razvela, i dalje diže u nebesa.

foto: Printskrin / You Tube

Učesnica treće sezone "Zadruge" u više navrata javno je priznala da Andreja Atijasa još uvek voli, da će on za nju uvek biti najbolji čovek kojeg je ikada upoznala, kao i da će mu doveka biti zahvalna za pregršt stvari koje je učinio kako za nju i njihovu ćerkicu Blankicu, tako i za Lunu i Ninu, njene ćerke iz prvog braka sa Gagijem.

Andrej se oglasio i rekao ovo:

foto: Damir Dervišagić

"Ona je meni rekla:"Idem da se borim za nas, ovo je naša bitka. Ja više nikad neću da budem ona Anabela ako ostanem nedorečena”. I rekla je:”Ja se vraćam kao ona tvoja stara Anabela, od pre tri godine”. Videćemo kakva će se vratiti (smeh). Nas je to, stvarno, tri godine rešetalo, mi smo i zaboravili da smo zajedno… Obećala mi je da će biti ona stara, zato sam i pristao da je čekam četiri meseca", iskren je bio Andrej

Kurir.rs / Pink.rs / M.M

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track