RASKRINKANI?! Bora i Ivana Krunić će van rijalitija BITI ZAJEDNO? ONA otkrila OVE detalje koje niko nije ZNAO! (VIDEO)
Foto: Printscreen

nastaće haos

RASKRINKANI?! Bora i Ivana Krunić će van rijalitija BITI ZAJEDNO? ONA otkrila OVE detalje koje niko nije ZNAO! (VIDEO)

Rijaliti -

Ermina Pašović je kritikovala Milicu Kemez zbog veze sa Borom Santanom. Kemezova joj je rekla da će Bora van rijalitija biti sa Ivanom Krunić.

foto: Printscreen/Youtube

"Ti se sada kanališ. Neću da ispadne da ponižavaš Boru... Ti klečiš i moliš... Pa i da je neki glumac koji ti se sviđa, pa da klečiš i moliš, ali i tu bih rekla možda... Ti na televiziji prosiš i moliš za pažnju i ljubav", govorila je Ermina.

"Ja sam debil, znam", priznala je Milica.

"I ja sam se ukanalila na početku, iz tog razloga ti govorim. Znaš koliko je mene blam šta sam radila sa Banetom ovde", nastavila je Ermina.

"Kad se setim, haha, "Ljubav veka"... A mene Bora nervira što ne može da izađe iz uloge sprdnje i cirkuzanta" dodala je Kemezova.

foto: Printscreen/Youtube

"Ti si njega upoznala takvog, hajde da si ga upoznala u drugim situacijama... Ti pokušavaš da od čoveka koji ima 30+ godina napraviš nešto što nije" istakla je Pašovićeva.

"On je na početku bio drugačiji, držao me za ruku, leteo, posvećivao pažnju", ispričala je Milica.

foto: Printscreen/Youtube

"Kad se setim ono kad su se Filip i Ivana smuvali, a Bora tad bio u Šopićku... Tad je glumio... Ne verujem da je bio zaljubljen u nju, u Ivanu Krunić jeste, kao i ona u njega. Stojim iza toga da će Ivana Krunić i Bora biti napolju zajedno. Ja ne verujem jer je pričao da je ono sa Šopićkom bio performans", zaključila je Milica.

Kurir.rs / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track