ALEKSANDRA SVA U RANAMA! A samo OVO će je koštati 8.000 €: Bivšu učesnicu Parova IZVLAČILI iz smrskanog automobila! ŠOK!
Foto: Happy screenshot

DRAMA

ALEKSANDRA SVA U RANAMA! A samo OVO će je koštati 8.000 €: Bivšu učesnicu Parova IZVLAČILI iz smrskanog automobila! ŠOK!

Rijaliti -

Nekadašnja učesnica "Snajki" i "Parova", Aleksandra Krstić, doživela je sinoć saobraćajnu nesereću u Morfelden Voldorfu, oko petnaest minuta udaljenom od Frankfurta. Kako se navodi, tamošnji mediji danas već bruje o njoj, prenoseći kako je "dvadesetpetogodišnja devojka vozila sa 1,24 promila alkohola u krvi, bez vozačke dozvole."

"Bila sam sa drugom koji je jednog momenta otišao do pumpe da plati gorivo koje je sipao. Ne znam koji je đavo mene naterao da sednem na vozačevo mesto. Okrenula sam dva, tri kruga, a onda mi je drugarica koja je bila sa mnom rekla da ubrzam. Ubrzala sam i samo se sećam da sam udarila u perionicu, a onda sam ostala bez svesti. Kada sam se probudila u hitnim kolima, videla sam da sam uništila perionicu, ali i auto. Ja sam iščašila ruku i imam blagi potres mozga", ispričala je domaćim medijima Aleksandra, čije šok fotografije sa rukom u zavoju i povredama na licu po Instagramu nikoga nisu ostavile ravnodušnim.

U nekoliko objava vidi se i smrskan automobil - kojem skoro pa fali čitav prednji deo. Takođe, kako je dalje istakla, šteta na kolima neće biti manja od 9.000 evra, dok će ona platiti kaznu i do 8.000 evra zbog toga što je vozila pijana bez vozačke dozvole.

foto: Happy screenshot

Kurir.rs, M.G/Alo/Foto: Happy screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track