sve rekla

ANABELA NASTAVLJA DA RASKRINKAVA ĆERKU! Evo koja je Lunina najveća LAŽ koju je rekla

Rijaliti -

Luna Đogani i njen dečko Marko Miljković nisu bili za crnim stolom, navodno jer Đoganijevoj nije bilo dobro, pa je njena majka Anabela Atijas dobila najviše pitanja gledalaca pa je odgovotila i koja je Lunina najveća laž.

"Kako možeš da dozvoliš da ovaj tamo Anabel (Đedović) etiketira tvoje dete kao narkomana", vikao je Gagi na Anabelu.

foto: Printscreen/Youtube

"To je rekao tvoj brat. Najveća laž koju je Luna iznela je da je imala poziv sa mnom i da sam joj ja rekla da raskine sa Markom. Ono za marihuanu je smešno, jer nije rekla tačno. Novinari su me zvali i ponudili mi četiri opcije - džoint, trava, vutra i marihuana. Andrej je pročistio snimak i slušao, nigde se ne čuje šta je rekla. Luna, Andrej i ja nikad u životu nismo seli i pili zajedno, a kamoli da gledamo seriju i da duvamo zajedno. To veze sa životom nema, to je takva laž. Onda je slagala to za vozačku, to je lupila. Ja sam nju prepisala u drugu školu", rekla je Anabela.

"Najveća laž posle te da sam je zvala privatno, u ovoj "Zadruzi", kad je rekla da je pobegla od mene i da sam je ja naterala da raskine. Ja sam uvek imala mišljenje o Marku, ali nisam ga iznosila ako ona nije započinjala tu temu, kada je raskinula ja sam je podržala. Kada mi je sve to rekla, rekla sam joj: "Ti si luda, ti si Luna, treba da uživaš, kako možeš da dozvoliš da te vaspitava dečko koji nema ni kučeta ni mačeta". Htela sam da joj dignem samopouzdanje i da je zaštitim ako dođe do nekih greški. To za Gastoza nije istina, oni su imali šemu, jesu prijatelji, i dan danas kad se vide je poštovanje, on joj je veći prijatelj koji je bio u najtežim momentima, nego ovi sad što je štite od majke", rekla je Anabela.

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track