ANABELA POTKAČILA NATALIJU TRIK FX I SPOMENULA NJENOG SINA! Ona se oglasila, pa joj poručila: Želim joj brz OPORAVAK!
Foto: Damir Dervišagić

šok

ANABELA POTKAČILA NATALIJU TRIK FX I SPOMENULA NJENOG SINA! Ona se oglasila, pa joj poručila: Želim joj brz OPORAVAK!

Rijaliti -

Nakon što je Anabela Atijas isprozivala Nataliju Ibraimov u razgovoru sa Erminom Pašović, oglasila se Natalija pa dala svoj sud.

foto: Printscreen/Youtube

"To su Gagijevi drugovi. Nije to njemu ništa strašno" rekla je Anabela.

"Ja kad smo ovde ušla meni nije jasno. Ja sam o Gagiju znala sve, a on nikada nije spominjao Sanija i Nataliju" rekla je Ermina.

"Zato što se ne druže napolju. Prevaranti. Foliraju se i lažu. Okej, rasli su zajedno, ali se ne druže godinama. Svađali se zbog milion stvari "otkrila je majka Lune Đogani, pa nastavila da proziva Nataliju i njenog muža Sanija Ibraimova.

foto: Printscreen/Premijera

"Kad je Sani doživeo nesreću Gagi je prvi dotrčao i pitao šta treba. Ne znam samo da je obrnuto bilo šta bi se desilo", nije se zaustavljala pevačica.

"Ne interesuje me niko. To govori o njima. Neka je ona savršena majka, neka zove svoje dete pred se*s da vidi da li je stavio kondom" završila je Atijasova, a više detalja potražite u videu.

foto: Printscreen

Nakon što je danas Anabela Atijas, u razgovoru sa Erminom Pašović, potkačila Nataliju i Sanija Trik FX, te rekla da oni nisu nikakvi prijatelji njenom bivšem mužu, oglasila se i pevačica.

foto: Damir Dervišagić

"Bože me sačuvaj! Nemam komentar, ona žena više ne zna šta će od muke! Iskreno, ne znam šta bih rekla. Dovoljno je ona rekla o sebi, tako da nemam komentar. Želim joj brz oporavak od svega, trebaće joj" poručila je Natalija.

Kurir.rs / Pink.rs / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track