VOJISLAV ŠEŠELJ PROGOVORIO O SINU U RIJALITIJU! Nije bio za Nikolin odlazak u zemunsku vilu, a sad mu je samo OVO VAŽNO!
Foto: Happy screenshot

OGLASIO SE

VOJISLAV ŠEŠELJ PROGOVORIO O SINU U RIJALITIJU! Nije bio za Nikolin odlazak u zemunsku vilu, a sad mu je samo OVO VAŽNO!

Rijaliti -

Iako je i sam nekoliko puta gostovao u zemunskoj vili, Vojislav Šešelj nije podržao ulazak sina Nikole u "Parove". Kako je, takođe, istakao - nema kad da gleda šta on tamo radi, ali mu je veoma važno da se ne odbruka i da ne napada žene i bude nasilan.

Posle brojnih detalja koje je obelodanio u rijaliti kući, Šešelj se po prvi put oglasio o učešću sina Nikole u programu ovog formata, i priznao da mu suštinski ne bi smetalo ukoliko bi on tamo započeo kakvu romansu.

"Najvažnije mi je da se Nikola ne obruka, jer šta čoveku može drugačije da se dogodi u rijalitiju, nego da se obruka", rekao je on domaćim medijima, pa nastavio:

"Nisam pratio njegovo učešće, jer nemam vremena. Bavim se naučnim radom. Ipak, na osnovu onoga što sam čuo, on se dobro drži tamo."

Vojislav smatra da je pred kamerama za njegovog sina samo jedna stvar neoprostiva.

"Mislim da je nedopustivo da napada žene ili da bude nasilan. Naravno, ako ih napada u nekom drugom smislu, udvara se, to je njegova stvar", zaključio je političar.

foto: Happy screenshot

Kurir.rs, M.G/Alo/Foto: Happy screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track