ŠEŠELJ U RIJALITI UŠAO SA 80 DINARA U DŽEPU! Progovorio o svadbi i očinstvu SA 18 GODINA! Evo kako mu je TATA REAGOVAO!
Foto: Happy screenshot

bacio sve karte na sto

ŠEŠELJ U RIJALITI UŠAO SA 80 DINARA U DŽEPU! Progovorio o svadbi i očinstvu SA 18 GODINA! Evo kako mu je TATA REAGOVAO!

Rijaliti -

Sin Vojislava Šešelja u okviru "Parografa" u rijaliti vili progovorio je o brojnim pikanterijama iz privatnog života, koje do sada nisu bile poznate javnosti. Osim o odnosu sa ocem, te patnji zbog toga što mu nikad nije rekao da ga voli, Nikola je otkrio i detalje braka i razvoda, kao i to da je u zemunsku vilu ušao sa svega 80 dinara u džepu.

Kako se navodi, Nikola Šešelj je u rijaliti ušao zbog devojke Biljane, koja mu nije davala onoliko pažnje koliko je on smatrao da treba.

"Ušao sam u rijaliti sa 80 dinara u džepu", rekao je on, pa šokirao sve.

Zatim, on je napomenuo cimeru Darku Vlajiću da smatra da je njegov otac prethodne noći pomno pratio program, bez obzira na to što se nije uključio.

"Čekaj, kako je reagovao kada je čuo da ti je riba trudna?" pitao ga je pevač.

"Pa, rekao je: 'Sine, da ti nije malo rano?" izimitirao je svog oca Nikola, pa objasnio kako se oženio sa još osamnaest godina i to na dan kada se njegova nekadašnja žena porađala.

"Ona je rekla kako se dete neće prezivati Šešelj ako se ne venčamo i ja sam pokupio kuma, ona zvala kumu, a njena rođaka matičarka nas je venčala", objasnio je on, ističući da se brak raspao zbog nepoverenja.

foto: Happy screenshot

Kurir.rs, M.G/Happy/Foto: Happy screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track