MILJKOVIĆ JE SVE SLAGAO?! Isplivali dokazi sa Kopaonika! Nosio je CRVENU JAKNU i bio je sa OVOM devojkom! DRAMA!
Foto: ATA Images

LOM NA POMOLU

MILJKOVIĆ JE SVE SLAGAO?! Isplivali dokazi sa Kopaonika! Nosio je CRVENU JAKNU i bio je sa OVOM devojkom! DRAMA!

Rijaliti -

Iako uporno negira da je protekle zime bio na Kopaoniku sa izvesnom Nikolinom, kada je njegova veza sa Lunom Đogani bila stavljena na pauzu, dokazi protiv Marka Miljkovića pojavili su se u pojedinim medijima i svedoče da je zadrugar, po svemu sudeći, hladno lagao.

Kako se navodi, on je tvrdio da je sve "namešteno, te da nije nosio crnu nego crvenu jaknu", a fotografije sa Kopaonika koje kruže internetom prikazuju ga baš u crvenoj jakni i vrlo prisnog sa pomenutom devojkom. On je, šta više, fotografiju koju je ona objavila čak i "lajkovao", pa je sumnja ubrzo progutala brojne fanove.

"Nisam bio ni sa jednom devojkom na Kopu, nisam bio s nekom drugom devojkom u tom periodu. Uvek su ubacivali te neke slike i priče. Ubacivali su, ne znam, crnu jaknu, ja sam nosio crvenu jaknu. Okej, super, ali sve su to gluposti", govorio je Miljković nedavno u rijalitiju, nakon čega su i isplivale njegove fotografije sa izvesnom Nikolinom.

Njenu objavu na kojoj je on tagova Miljković je i "lajkovao", a postavlja se pitanje - kako će ovo opravdati pošto se bude proširilo i saznalo, kao i kako će Luna odreagovati na sve.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, M.G/Pink/Foto: ATA Images

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track