zapanjila

SVE DRAGANINE PRELJUBE IZ PERSPEKTIVE ZORICE MARKOVIĆ! Dotakla se i Zilhe, Siniše, a onda otkrila i ko joj je IZVOR!

Rijaliti -

Zorica Marković u rzgovoru sa Banetom Čolakom razvezala je jezik o Mitrovoj, te njenom odnosu s Edisom Fetićem, o kom nema baš visoko mišenje. Ona se osvranula na sve Draganine preljube, kao i na njen brak sa Sinišom Dragutinovićem, od kojeg je trenutno razvodi. Takođe, pevačica je u priči spomenula i Zilhu Karišik, Edovu suprugu, koja prema njenim rečima - neće da mu oprosti Draganu.

"Dragana ne igra rijaliti, ona je mnogo iskrenija od svih njih. Siniša je sada narodni heroj. Sve i da je j*bao sve te žene, nije javno... Zamisli ti taj mozak, sedi Edo, sedi Siniša. Edo namešta njemu ribe, a j*be mu ženu. Čovek taj stvarno postoji. Oni se sprdaju, ali postoji i sve mi je ispričao. Od torte počinje pakao u životu Eda i njegove žene, ali ništa se nije znalo do paparaca. Žena je njemu sve oprostila, ali je rekla da nikada neće oprostiti Draganu Mitar. Čovek i jedna žena, ovde poznata, Draganina drugarica je meni pričala. Dragana je odlučila da uđe ovde, ali su se posvađali. Sinoć mi je potvrdio sve priče kada je slagao o drugu", istakla je Zorica, pa tako i otkrila izvor svih informacija kojima raspolaže.

foto: PRintscreen

"A Dragana je sa njim iz inata?" upitao je Bane, pa je Zorica nastavila.

"Šta god da je, to je bolest. Niko nije svetac, svi smo pogrešili, svi smo se j*bali, ja analno nisam, mene jesu analno, ali nisam javno! On njoj nikada neće oprostiti Tomovića", sigurna je pevačica.

"Mića je ključ svega, on zna sve", konstatovao je Bane.

"Sinoć Anabela izjavi da je Mića Sveti Nikola. Da li je realno, šta se dešavalo...", dodala je ona.

foto: Printscreen

"Jako je nerealan ove sezone", istakao je Čolak.

"A ja sam ispala smrtni neprijatelj..." prokomentarisala je pevačica, koja je sigurna da se Mića takmiči sa njom.

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track