TORTA JEDVA ČEKA DA SE VRATI ŽENI I DECI? Posle javne prevare nikad iskreniji: Tek da čujete šta je roditeljima PORUČIO!
Foto: Printscreen

kao da se ništa nije desilo

TORTA JEDVA ČEKA DA SE VRATI ŽENI I DECI? Posle javne prevare nikad iskreniji: Tek da čujete šta je roditeljima PORUČIO!

Rijaliti -

Edis Fetić u pismu koje je danas bio u prilici da napiše najbližima iz Bele kuće "Zadruge" obratio se svojoj deci i prijateljima, a ocu i majci poručio je da ih najviše voli. Posle javne prevare i brojnih priča koje se šuškaju po imanju u Šimanovcima, suprugu Zilhu, pak, nije ni spomenuo.

"Veliki sezam za obe familije. Umke voli te babo najviše, ti si moje prvenče. Kaide, ljubim te. Brzo dolazim da vozimo kvadove. Meli voli te babić i ljubim moju žutu. Veliki pozdrav za Meju, Ismeta i Adema, mnogo sam vas poželeo. Celu porodicu volim najviše, ne brni ni o čemu ja sam ipak prejak, moje prave drugove odnosno braću selamim posebno. Organizujte sve za Bajram, ne zbog naroda, nego zbog ovih ljudi kod koji sam ugošćen vrhunski. Majko, babo, volim vas najviše", poručio je svojim najmilijima Edis Fetić u svom pismu.

Njegova ljubavnica Dragana Mitar svije pismo iz rijalitija pisala je majci, te joj poručila da ne brine, te da nije baš sve onako kako izgleda.

"Dragi moji, pre svega hoću da vam kažem da vas mnogo volim i da mi puno nedostajte. Znam da puno brinete, pogotovu ti mama, ali nema potrebe, ovo je sve igra. Ja sam dobro, to što mi ponekad pukne film, znaš i sama, napuni mi se sve. Mnogo mi fali moj Jole, moja ljubav i moj život. Joki moj, volim te mama puno i brzo ti dolazim kući da nadoknadimo sve ovo vreme koje smo propustili... Biće sve okej... Ima još 50 dana do kraja, a svaki petak može da se desi da dođem. Jedva čekam da se vidimo i da vas zagrlim", napisala je Dragana i dodala: "O nekim stvarima pričaćemo kad dođem, neću ovde o tome... Znam za šta mi zameraš, ali ništa nije crno. Malo sam ovde i kazni napravila, znam mama da mi to ti najviše zameraš, ali neću više. Vidimo se uskoro, volim vas puno, mog Joleta najviše... Čim izađem rešiću sve stvari jednom za svagda. Nadam se da mi je Jole dobro, mnogo mi fali i baš mi je teško, ali još malo... Ljubim vas sve puno, a tebe Joki moj najviše!!! Ti si moj životić i moja mala beba... Puno te voli mama tvoja i još par dana i eto me da se više nikad ne razdvojim, niti ćemo! To ti obećavam! Ljubim vas sve, znam mama da brineš, ali nije sve kako izgleda. Reci ću ti kad dođem. Ne brini!", zaključila je Dragana.

foto: Printscreen

Kurir.rs, M.G/Pink/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track