kipti od besa

TI MENE KANALIŠ, A TREBALO JE DA MI BUDEŠ PODRŠKA! Odoh tamo da sednem kao čovek, mnogo me daviš: Luna i Marko u KLINČU!

Rijaliti -

Marko Miljković isterao je devojku Lunu iz takta, kada je izjavio da bi voleo da ona i Jelena Pešić posle "Zadruge" sednu na kafu. Đoganijeva je zato ostatak večeri provela raspravljajući se sa svojim dečkom, a u jednom trenutku čak je i suzu pustila.

"Ti tražiš meni da se ovde pravdam ljudima? Ne želim da odgovaram na pitanja! Prvo sam počela da se pravdam.. Nema potrebe. Ti treba da znaš! Nije lepo što ti govoriš za Jelenu Pešić, to ti mnogo zameram! Trebalo je da budeš moja podrška, a ne da me kanališ", rekla je Luna.

"Ženska glavo, smiri se. Baš si davitelj. Budi davitelj, boli me d*pe. Budi šta hoćeš. Ne mogu dve stvari da ti se objasne. Odoh tamo da sednem kao čovek. Užasno me daviš", brecnuo se Marko.

"Luna, pokušavam sve vreme da te smirim... Druženje! Strogo! Nemoj da prebacuješ priču s jedne na drugu... A šta je problem i da se družite? Možda nađete zajednički jezik. Devojka nije... Luna, mnogo toga se stiša napolju", uveravao ju je on.

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track