CELOKUPNA MILOJKOVA IMOVINA IZNOSI 500.000 €? Oglasio se njegov komšija pa otkrio da je Milijana NEPOŽELJNA u selu!
Foto: Damir Dervišagić

haos

CELOKUPNA MILOJKOVA IMOVINA IZNOSI 500.000 €? Oglasio se njegov komšija pa otkrio da je Milijana NEPOŽELJNA u selu!

Rijaliti -

Pre izvesnog vremena Milojko Božić je rekao da poseduje, pet hektara zemlje i 20 ari u Barajevu od 170.000 evra. Njegova su dva stana u Beogradu i imanje u Pilatovćima, gde je brvnara. Takođe, ima garažu i šupu. Na njegovo ime vodi se i stan u kojem živi njegova ćerka, a okvirna vrednost svega toga je pola miliona evra!

Sada se javio Milojkov komšija, koji tvrdi da on nije želeo da se hvali time šta sve poseduje, kao i da krije od svih da ima i dva stana u Novom Sadu.

foto: Happy screenshot

"On je skroman čovek i nikada se nije hvalio onim što poseduje. Dugo godina ga znam, i sve što je pošteno zaradio on je ulagao u pokretnu i nepokretnu imovinu. Milojko je svojoj deci obezbedio lepo detinjstvo, ali i dom koga ne moraju da se stide" govori Milojkov komšija i dodaje:

foto: Happy screenshot

"Što se Milijane tiče svi smo znali da želi da ga iskoristi. Nikom se nije dopala ta njihova priča i znali smo da će do ove situacije doći, pa smo savetovali Milojka da joj ništa ne prepisuje dok ne bude sigurn da ga zaista voli. Ona ga je varala sa kim je stigla i o tome je selo pričalo svaki dan. Sve ono što smo govorili ispostavila se kao istina, i jedva čekam da on izađe iz rijalitija i da sednemo kao nekada, da mu saopštim da devojke lude sada za njim, jer se pokazao pre svega kao čovek, a onda kao muškarac u "Parovima".

"Milijanu ne želimo da vidimo blizu njega jer je sponzoruša prvih redova, ne daj Bože da se vrati u selo, proteraćemo je odavde ", otkrio je komšija Milojka Božića.

Kurir.rs / Alo / M.M.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja