PRODALA JE MAJKU ZA 200 GRAMA SLOBINOG I MARKOVOG MEĐUNOŽJA: Đedović URNISAO Lunu, a evo zašto je nazvao ĆERKOM IZ PAKLA
Foto: Printscreen

haos

PRODALA JE MAJKU ZA 200 GRAMA SLOBINOG I MARKOVOG MEĐUNOŽJA: Đedović URNISAO Lunu, a evo zašto je nazvao ĆERKOM IZ PAKLA

Rijaliti -

Marko Đedović nazvao je Lunu Đogani "ćerkom iz pakla", a sad je odlučio da ispriča svima zbog čega je tim rečima okarakterisao Lunu. Nastao je opšti haos, Đedović žestoko opleo po Đoganijevoj.

foto: Printscreen/Youtube

"Ja ozbiljno ne mogu da tumačim reči Lune Đogani, trebalo bi mi mnogo manje pameti i mnogo manje škole. Rekao sam joj da je ćerka iz pakla. Fanovi su glasali za tebe kao za pobednicu, a ti životna gubitnica. Ulicom ne možeš da prođeš! S*ksualno opšti sa osobom koja njenu majku baca na kolena! Ona jeste ćerka monstrum. Ona je svoju porodicu dovela u problem, majku na lekove, ovde je napada... Jeste, ispuštena je u određenom periodu" govorio je Đedović.

"Ti se kao pacov kriješ u stanu, plašiš se da ideš ulicom!" vikala je Luna.

foto: Printscreen/Youtube

"Za to su kirvi i Anabela i Gagi, ali s obzirom na to da je Anabela iznosila priču da je vaspitavala decu, Anabeli se smeo dogoditi i propust, pošto otac nije bio tu. Propust je očigledan jer je imala još dece, preživela je nasilje, nije mogla sve da postigne, morala da briše g*zice ovakvim ćerkama... Ja razumem Anabelino stanje. Da mogu, Anabele bi se rešili na sve načine. Ona priprema teren! Luna i njen tatica govore: "Ne znate vi šta je bilo" i ostavljaju prostor da dotuku tu ženu i da je se reše. Ona je prodala majku za 200 grama Slobinog međunožja, a sada i Markovog!" dodao je Đedović.

Kurir.rs / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja