IPAK JE BILA DOBRA MAJKA! Luna se prvo ODREKLA Anabele, pa plakala jer ne pričaju! Onda je dobila savet od Marka! ŠOK!
Foto: Pritnscreen

Skroz podeljenja

IPAK JE BILA DOBRA MAJKA! Luna se prvo ODREKLA Anabele, pa plakala jer ne pričaju! Onda je dobila savet od Marka! ŠOK!

Rijaliti -

Glavna tema rijalitija opet je bio odnos Lune Đogani i Anabele Atijas, kao i o odnosu Marka Miljkovića sa Jelenom Pešić.

Luna je za crnim stolom rekla da je sa majkom Anabelom imala svađe i pre "Zadruge", kao i da ništa nije bilo toliko idealno kao što ljudi misle. Luna je u nastavku noći počela da plače, a Marko joj je poručio da sutra razgovara sa Anabelom. Oni su se dotakli i Jelene Pešić.

Ceo život sam gradila neki odnos! A ja sam sve ovo zbog tebe uradila! Postala sam odvratna osoba, odvratna! Nikad u životu nisam bila takva. Bile smo kao jedno, imala sam najbolju drugaricu... Sedi par metara od mene, ja ne mogu da joj priđem da je zagrlim... Niko ne zna šta ja stvarno osećam - rekla je Luna.

foto: Printscreen

"Nisi Luna, izvinila si se i šta sad? Oko, gore od ovog ne može, mora da bude bolje! Luna... Polako, to ti je majka, jednog dana ćete pričati. Biće sve okej. Polako... Luna, sutra sedi s njom i pričaj. Priđi joj i pitaj: "Mama, možemo li lepo da pričamo?". Sutra lepo sedi i pričaj. Probaj da izgladite odnos", rekao je Marko.

"Ne mogu da se izbrišu neke stvari koje su se desile. Mi se posvađamo i posle pola sata se izvinjavamo, ne možemo jedna bez druge. Smatram da je nisam zaštitila, nisam trebala da se svađam s njom, trebala sam tebi da objasnim na drugačiji način da mene boli kada se svađaš s njom", nastavila je Luna, pa su zatim pričali o Jeleni Pešić.

"Nema konekcije od onog dana kada sam video da ti smeta. Vi mislite da postoji nešto, nema ništa. Takve smo osobe. Niti ona hoće da vređa nekoga, niti se petlja, niti ja. Niko nikog ne brani, pričamo realno. Ti imaš takve reakcije. Ti da se izdigneš i imaš više poštovanja prema sebi, ne bi bilo problema ",rekao je Marko Luni o Jeleni.

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track