GAGI SE PRED ODLAZAK U RIJALITI ZADUŽIO 18.000 €?! Tek da čujete koliko denser treba da vrati: A Luna ga IZDRŽAVALA!
Foto: Damir Dervišagić

šuška se

GAGI SE PRED ODLAZAK U RIJALITI ZADUŽIO 18.000 €?! Tek da čujete koliko denser treba da vrati: A Luna ga IZDRŽAVALA!

Rijaliti -

Nekoliko meseci pre nego što je otišao u "Zadrugu", Gagi Đogani navodno se zadužio skoro 18.000 kod zelenaša, a planira da izmiri svoja dugovanja čim bude izašao iz rijalitija.

"Gagijeva karijera već duže vreme stagnira i odavno je prestao da zarađuje novac od nastupa. Poslednjih godina snalazio se kako je znao i umeo, a njegova porodica mu je u velikoj meri finansijski pomagala. Tu ulogu je u jednom trenutku preuzela i njegova ćerka Luna, koja ga je skoro godinu dana izdržavala, a nakon pobede u 'Zadruzi 2' čak mu je kupila i automobil", ispričao je izvor i dodao da je, uprkos tome, Đogani zapao u finansijske probleme.

"U jednom trenutku Gagi je odlučio da sam vodi računa o sebi i da se više ne oslanja na pomoć svoje porodice, koja je sve manje imala razumevanja za njegove prohteve. Zbog toga, malo-pomalo, počeo je da pozajmljuje novac od zelenaša i da im se obraća svaki put kada mu zatreba pomoć", priča izvor i dodaje da se Đogani prvi put okrenuo zelenašima kada je mu je bio neophodan novac za popravku automobila.

"Pozajmio je nekoliko hiljada evra jer mu je, osim za popravku automobila, novac bio neophodan i za renoviranje jednog dela stana, ali i za svakodnevni život. Ali to nije bio jedini put kada je pozajmio novac, već se zelenašima obraćao svaki put kada bi pozajmljeno potrošio. Tada je već bio u pregovorima za ulazak u rijaliti, te je zelenašima obećao da će im dug vratiti čim izađe iz 'Zadruge", objašnjava izvor i napominje da se Gagi zaduživao malo-pomalo, ali da se njegov dug na kraju popeo na 18.000 evra.

"Iako je suma koju treba da vrati prilično visoka, Gagi je dao reč da će pozajmljeno vratiti čim mu bude legao honorar od učešća u rijalitiju. Planira tako da uradi jer ne želi da ima bilo kakve probleme kada izađe", zaključio je on.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, M.G/Alo/Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track