Najnovije vesti

drama

GAGI ĐOGANI SE ODREKAO ĆERKE?! A ona ni pet para ne daje! Nastavila da se svađa s dečkom kao da SUTRA NE POSTOJI (VIDEO)

Rijaliti

Nakon što joj je poručio da joj je ovo drugi put da ga je izdala, Luna Đogani nastavila je da se svađa sa dečkom Markom. U tu raspravu, međutim, umešao se i njen otac Gagi, a onda je nastao pravi lom usred "Zadruge". 

Naime, kada ga je opsovala Gagi se strašno uvredio, pa je se i odrekao.

"Ništa te nisam slagala! Odmah sam ti rekla da je fotomontaža. Nemoj da izmišljaš razlog da bi me ostavio! Nemoj to da radiš! Odmah sam ti rekla da je fotomontaža. Odmah sam ti rekla da je Manuel izbacio prepiske, a Mladen ga je odmah tužio", kukala je Luna. 

"Kad? Pre neki dan, a moja devojka za to ćuti tri meseca. Neću ja tebe da ostavim, polako. Sram te bilo, što mi ćutiš tri meseca! Moraš da budeš lojalna i odana, ako misliš da ja budem tu", odbrusio je Marko. 

foto: Printscreen

"Ja sam se svađala sa Radetom i Manuelom zbog tebe! Zašto se ponašaš ovako?" nastavila je Luna, a onda se umešao i njen otac, navodeći je ia na fizički kontakt koji je u rijalitiju strogo zabranjen. 

"Udari mu šamar! Istuci ga! Pa šta ako ga voli... ? Sram te bilo, ti si jedna budala!" vikao je on. 

foto: Printscreen

"Neću da ga udarim, jer ga volim! Nećeš da me oteraš od njega. Jesam budala, p*ši k*rac" brecnula se ona, pa uvredila oca. 

foto: Printscreen

"Kakve su to reči, Luna?" vikao je Marko na Lunu dok ju je vukao po dvorištu.

"Svaki j*beni dan ti se svađaš sa njim! Kretenu jedan! Ja da p*šim k*rac? Ja da p*šim k*rac? Nećeš moći više da digneš glavu na estradi. Ja se odričem tebe! Meni moja mama nije rekla da p*šim k*rac, brat... Ti ćeš da mi kažeš da p*šim k*rac zbog Marka?" besneo je Gagi. 

"Ti idi voli Marka, a ja ću biti uz Ninu, svoje dete, a vi budale radite šta hoćete! Ja sam taj koji gasi požare. Posle svega neće biti uz Lunu. Ja da p*šim k*rac? Hvala ti, toliko od mene! A ti se snalazi, luduj, histeriši, mene ne zanima! Snalazi se!" zaključio je on. 

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...