ANABELA OTKRILA ŠOK DETALJ RAZVODA OD GAGIJA ĐOGANIJA! Nisam ga prijavila za to, jer nisam htela to DA NOSIM NA DUŠI?!
Foto: Printscreen

bez pardona

ANABELA OTKRILA ŠOK DETALJ RAZVODA OD GAGIJA ĐOGANIJA! Nisam ga prijavila za to, jer nisam htela to DA NOSIM NA DUŠI?!

Rijaliti -

Anabela Atijas u razgovoru sa Ivanom Šopić pored bazena u "Zadruzi" progovorila je o bivšem suprugu Gagiju Đoganiju, pa iznela nepoznate detalje iz perioda kada su se njih dvoje razvodili. Kako je istakla, dok se to odvijalo on je umeo da se inati pa i da popije, ali to mu nikada nije prebacila - kako nije želela da nosi na duši takvo tužakanje.

"Evo Luna se, polako, čini mi se, doziva pameti. Ona je rekla: 'Mama, mene je opalila realnost.' Ja sam rekla da svako treba da postavi svakog tamo gde mu je mesto. Ja sam Gagiju rekla da smo mi završili, probali smo da budemo okej, nismo uspeli. Ja sad jesam razvedena, ali nismo otišli jedno od drugog. Ti govoriš protiv", počela je Anabela, pa skrenula priču na Gagija.

"On se razvodio od mene, a inatio se deci. Ti se razvodiš od žene, a ne od dece. Ja sam mogla da ga prijavim socijalnom radu, kad je bio cirke i to... Ali nisam htela. Ja to nisam htela da nosim na duši. Kad su same primetile, to je već bila druga priča", rekla je ona.

"Da, da, pa naravno..." složila se Šopićeva sa njom.

"Zamisli kako je njoj kad gleda Marka i Gagija, koji joj nisu ništa, dok se iživljava nad njenom mamom... Ona Gagija voli kao oca svojih sestara", nastavila je da iznosi porodične tajne Anabela.

foto: Printscreen

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track