GAGI SE ODREKAO ĆERKE LUNE, PA ZAVRŠIO NA STUBU SRAMA! Napali ga sa svih strana zbog OVOGA: Ne može da se OPERE!
Foto: Printscreen

izbio skandal usred rijaliti kuće

GAGI SE ODREKAO ĆERKE LUNE, PA ZAVRŠIO NA STUBU SRAMA! Napali ga sa svih strana zbog OVOGA: Ne može da se OPERE!

Rijaliti -

Nakon što su svi zadrugari pogledali snimak strašne svađe koja je izbila između Lune Đogani i Marka, denser Gagi našao se na stubu srama jer je usred drame svoju naslednicu "bodrio da udari dečka šamarom", pa je se onda i odrekao zbog psovke koju mu je uputila, ne želeći da fizički nasrne na Miljkovića.

"Užasno je i mučno gledati. Ja sam ih pustio da se svađaju. Ovo što pričaju, ne zanima me", prokomentarisao je Gagi nakon puštenog snimka, ali onda se Jovana Tomić Matora nadovezala na čitavu priču, pa otkrila svoje mišljenje.

"Ne mogu da shvatim da ti govoriš njoj: 'Udari ga, udari ga', kao da želiš da se još više svađaju. Otac! Meni se roditelji ne ponašaju ovako! Gagi, pogrešio si i večeras što na sve ovo se ti svađaš sa Anabelom. Da Anabela nije ušla nikada ne bih rekla da je nasilnik. Ja vidim njegove komentare", rekla je ona i nije bila jedina koja je ovako mislila.

"Neću da ćutim! Ti si se svađala sa Anabelom, a sada je braniš! Ja sam prošao tu golgotu s njom. Nije mi bilo dobro. Iz ludila više nisam znao šta da kažem. To što sam rekao Luni je bila moja ironija. Svaki put ću da je napadam. Neću da ćutim!" branio se Gagi.

"Ali tako pokazuješ šta je problem! Ovo se ništa ne bi desilo da se ja nisam napila. Svako od njih je reagovao kako je naučio kroz svoje situacije. Ja sam započela sve ovo. Da ja nisam popila toliko, to se ne bi desilo. Mene Marko u životu ne bi udario", vikala je njegova naslednica, a onda se i Edo uključio u raspravu.

"Ja ne mogu da shvatim da ti gledaš kako neko stavlja ruku na glavu svoje ćerke. Ja to ne razumem!" rekao je on, a onda je Ermina Pašović u potpunosti šokirala.

"Želela bih da se izvinim Anabeli za sve uvrede. Kada sam se distancirala od Gagija, videla sam koliko ovaj čovek greši. Ne mogu da verujem šta ovaj čovek priča. On kada je bio dobar sa Anabelom, pljuvao je Marka. Sada je stao na njegovu stranu. Izgledalo je užasno kada je gurao Lunu od stolice do vrata. On hoće da se pokaže kao dobar otac..." pričala je ona.

foto: Printscreen

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track