MAJI POSLE ŠOK AFERE I MAJKA I OTAC ČESTITALI 24. ROĐENDAN! A tek da čujete kojim rečima: Suze liju, grabi se ZA VAZDUH!
Foto: Printscreen

tresla se od glave do pete

MAJI POSLE ŠOK AFERE I MAJKA I OTAC ČESTITALI 24. ROĐENDAN! A tek da čujete kojim rečima: Suze liju, grabi se ZA VAZDUH!

Rijaliti -

Maja Marinković tresla se od glave do pete kada je na rođendanskoj proslavi ugledala čestitku od tate Takija. Naime, ona se ovoga najviše plašila, jer je nedavno obelodanila aferu s oženjenim Markom Janjuševićem, koju od i dalje uporno negira.

"Sine Majo, iako bi trebalo da ti se obratim sa Marija... Danas je tvoj dan, dan kada bi trebalo da podvučeš crtu i ne ponavljaš neke greške. Znaš da te Marija zovem samo kad sam ljut na tebe. Danas mi se mešaju dva osećanja - ljutnja zbog toga što si neke stvari sebi dozvolila i radost, jer se pre 24 godine rodila najveća sreća mog života. Sine Majo, greške se dešavaju. Saberi se i izdigni se iznad situacije. Molim te ne uzimaj alkohol ni kap, loše utiče na tebe. Porodica i pravi prijatelji te čekaju napolju. Tati si uvek najbolja, najlepša i takva ćeš uvek biti. Voli te Taki i deda. Više puta pročitaj pismo, veliki pozdrav za sve koji su došli i poseban pozdrav za Ivu", poručio je uplakanoj Maji otac u čestitki.

Inače, Maji je za rođendan pisala i majka, a ona je i tu čestitku pred svima pročitala.

"Marija, nedostaješ nam. Dozvoli sebi uspone i padove ali ne dozvoli da nakon pada ostaneš na dnu. Volimo te i srećan rođendan. Budi najbolja verzija sebe. Znaš da vrediš mnogo i ne dozvoli da budeš sa onima sa kojima se ne osećaš tako", glasila je mamina čestitka.

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja