HOROR U LUKSUZNOJ VILI! Lupala na vrata s PIŠTOLJEM policija ULETELA i UHAPSILA je! Htela da NJOJ presudi!
Foto: Printscreen/Happy

Završila iza rešetaka

HOROR U LUKSUZNOJ VILI! Lupala na vrata s PIŠTOLJEM policija ULETELA i UHAPSILA je! Htela da NJOJ presudi!

Rijaliti -

Sanja Mirkov je doživela neprijatnost zbog toga što je u luksuznu zemunsku vilu htela da uđe žena s čijim je mužem ona bila u vezi i umalo se od njega razvela, a potom se odala alkoholu, pila lekove i bila na psihijatriji.

Njoj je život bio u opasnosti jer je kod sebe imala pištolj u nameri da se razračuna sa Sanjom koja je prethodno poručila:

"Lepša sam i bolja od te žene, zato se on zaljubio u mene. I ja u njega naravno",grickala je usnu vidno nervozna ova starleta, a potom je čula glasove kada je stala ispred glavnih vrata.

foto: Printscreen/Happy

Prevarena žena je trebalo sinoć da uđe u "Parove" i tamo prespava, ali je na ulazu napravila skandal - lupala je vrata vile, napala obezbeđenje, vikala na suparnicu i vređala je.

Sanja se tresla, smejala, plakala, sve boje je promenila u licu, pila je lekove za smirenje. Klečala je, pila vodu sa šećerom, i onda se svađala sa konkurentkinjom, pevala joj, pokušavala da otvori vrata u naletu straha i besa. Usput je i priznala krivicu za preljubu.

U jednom momentu voditeljka "Parova" dobila je informaciju da žena kod sebe ima vatreno oružje, pa je pored obezbeđenja pozvana i policija koja ju je privela i stavila iza rešetaka.

- Nije htela da ti naudi, nego da ti presudi. Javili su mi da je krila nešto u odeći, morali smo da je uklonimo. Trebalo je da spava ovde, ko da je zaustavi ako ti je tako blizu, tokom noći? Imala si više sreće nego pameti - poručila je Vendi Sanji.

Sanja se vratila na mesto vidno zabrinuta, tvrdeći da zna tu osobu i takvo njeno ponašanje i da joj je izvesni Dalibor to sve pričao o njoj. Do kraja noći ona nije mogla oka da sklopi zbog zabrinutosti.

Noć provela u pritvoru

Prevarena supruga koja je napravila skandal ispred luksuznih vrata, posle reagovanja policije, navodno je noćas zadržana u pritvoru, odakle je jutros puštena.

Njoj zasad ne pada na pameti da ulazi u rijaliti i da se obračuvanava sa "kalašturom".

foto: Printscreen/Happy

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track