IVAN IZLETEO IZ RIJALITI VILE ZBOG SINA ŽELJKA! Nastao opšti haos kada su ga Marijine oči videle: Htela da ga ZADAVI?!
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen / Premijera, PrintScreen TV Happy

policija umalo morala da reaguje

IVAN IZLETEO IZ RIJALITI VILE ZBOG SINA ŽELJKA! Nastao opšti haos kada su ga Marijine oči videle: Htela da ga ZADAVI?!

Rijaliti -

Ivan Marinković prisetio se haosa kroz koji je prošao, pošto je zbog bolesnog sina napustio vilu "Parova", te otišao u bolnicu da ga obiđe. Kako se navodi, sve se odvilo krajem januara kada je mali Kulić zadržan na Institutu za majku i dijete zbog urinarne infekcije. Sa Željkom u bolnici je tada bila njegova baka Marija, a ono što je sve ostavilo u čudu je činjenica da je Ivan iz rijalitija izašao kako bi ga video.

Kada se pojavio u bolnici i kada ga je Marija ugledala - nastao je pakao, takav da je malo falilo da medicinske sestre zovu i policiju da ih razdvoji.

"Svi su bili u šoku kada se Ivan pojavio na vratima, niko nije mogao da veruje da je on došao. Drama je nastala kada ga je Marija ugledala! Pitala ga je šta traži u bolnici, on je rekao da su mu javili da Željko nije dobro i da je došao da ga vidi. Marija je rekla da nema šta tu da traži i odmah je nasrnula na njega. Međutim, Ivan je bio uporan da vidi dete, pa je jedna sestra koja radi tu na odeljenju zamolila Mariju da ga pusti na minut. Ona je dramila i urlala, čak je htela i fizički da se obračuna sa njim, ali je sestra rekla da će pozvati policiju ako se odmah ne smire. Željko je slušao njihovu svađu i viku, pa je tada zaplakao, a Marija je onda počela da tera Marinkovića napolje. Nastala je opšta drama, i Ivan je vređao Mariju, i ona je vređala njega. 'Ološ jedan, klošar, došao da skuplja poene na detetu, nikad ga nije video i sad ga kao zanima kako je dete. Vodite ga napolje da ga ne zadavim golim rukama', urlala je Marija, koja je bila baš besna", rekao je izvor koji se tada zatekao na licu mesta.

Ivan je u rijaliti vili komentarisao taj događaj sa svojom verenicom Jelenom Ilić pa je odlučio da spusti loptu i unormali odnos sa majkom svog deteta, temperamentnom Miksi, kako bi njihov sin imao srećno detinjstvo.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, M.G/Happy/Foto: Damir Dervišagić, Printscreen Premijera, Happy screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track