UPECAO SE SAM

NEĆE MENE NIKO RAZVODITI! Janjuš progovorio o ŽENI, pa ga Mića UKANALIO! Evo šta je tajno pričao Majin ljubavnik! VIDEO

Rijaliti -

Lepi Mića otkrio je pred svima razgovor sa Markom Janjuševićem Janjušem prošle noći nakon "Majinog trenutka istine".

Maja Marinković prošle noći istakla je da bi primila Janjuševića u stan kada bi ostao na ulici zbog mogućeg razvoda, a dodala je i da ju je Janjuš više puta budio da bi je poljubio. Janjuš je tada pokušavao da se opravda.

"Zamolio sam je, Majo neću, nikada ne bih mogao, ljubav neka, da živim sa nekim, samo neće mene niko neće razvoditi, mogu samo ja da se razvedem! Ja za njom nisam trčao i ne može me niko ubeđivati u to da sam pravio ljubomorne scene", rekao je Janjušević.

Međutim, Mića je primetio da tokom razgovora sa Janjušem, on nije spomenuo da svoj život ne bi mogao da zamisli bez supruge Ene, već samo bez ćerke Krune.

foto: Printscreen

"On je meni rekao da ne može zamisliti život bez Krune, ženu nije ni spomenuo, kada sam mu ja rekao da će Maja da ga primi u stan", rekao je Mića.

"Ja neću da se raspravljam sa vama šta jeste, šta nije! Ja sam možda to rekao, ali ja bez Ene i Krune ne mogu da zamislim život! Razmišljam o njima prethodnih deset meseci", vikao je i pravdao se Janjuš.

"On uvek nađe krivca u nekom drugom! Ti si meni rekao u pabu to! Ja posle ove cele priče Janjušu ne verujem ništa", dodao je Mića.

"Mene od moje žene ne može ništa razdvojiti, može doći 100 p*čki ovde! Maja je ta osoba koja pokušava da objasni da je zaljubljena u čoveka koji joj je posvetio vreme. Janjuš je provodio vreme sa Majom, bilo mu je lepo, krasno, divno, ne možemo sada govoriti da ne može da se odbrani od Maje", odbrusio je Mića.

foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track