Najnovije vesti

PRVO JE JECAO I MOLIO DA VIDI ŽENU I ĆERKU: A onda se poljubio sa Majom! Nisu izdržali, pa su završili ZAJEDNO u krevetu
Foto: Printscreen

haos

PRVO JE JECAO I MOLIO DA VIDI ŽENU I ĆERKU: A onda se poljubio sa Majom! Nisu izdržali, pa su završili ZAJEDNO u krevetu

Rijaliti

Marko Janjušević Janjuš tokom je da plakao i rekao da su njegov život samo ćerka i supruga. A malo potom se ljubio sa Majom Marinković i na kraju završio u istom krevetu sa njom.

foto: Printscreen/Youtube

"Da li mogu nešto iskreno da ti kažem? Samo nešto da ti kažem... Da li znaš Drvo... Da... Da... Da li znaš? Evo, iskreno ću da ti kažem... Drvo, nema veze... Drvo... Ja znam da nisam normalan, ja znam da pravim budalaštinu od sebe... Ja znam da nisam normalan, ali ako mi veruješ ovog trenutka... Želim samo da ti kažem da, moj život samo pripada... Moj život pripada samo Eni i Kruni. To je istina živa. Nikog na svetu ne volim više nego Enu i Krunu, a ja nisam normalan" rekao je Janjuš.

"Samo da vidim Krunu i Enu! Zato što su to osobe koje ja volim jedino na ovom svetu! Daj mi samo da vidim Kruni i Enu, molim te. Kad te molim!" rekao je Janjuš.

foto: Printscreen/Youtube

"Ti znaš Janjuše da ja ne odlučujem o tome!" reklo mu je Drvo.

"Za deset dana je deset godina kako sam ja upoznao svoju ženu i za tih deset godina nisam posumnjao u nju. Ja volim Tomu Zdravkovića, ja jesam grešan, ali moj život... Moj život pripada samo njima! Koliko god da sam grešan, moj život pripada samo njima. Ne bih mogao nikada da pomislim da živim život... Ja ne znam šta je sa mnom... Ne znam. Ja znam da sam pogrešio dosta, ali ne znam kako da ispravim to! Hoćeš da ti kažem jednu tajnu?" rekao je Janjuš.

"Ti znaš da sam tip muškarca koji može da osvoji svaku, ali moj život pripada samo jednoj osobi. Sve ostalo što sam uradio, ne znam što sam uradio. Moj život pripada samo jednoj osobi koja nikad nije uradila nijednu ružnu stvar koja bi mene poremetila. Za deset godina nisam našao nijednu poruku, nijednu stvar zbog koje bih posumnjao. Ja živim život kao Toma Zdravković " dodao je Janjušević.

Nakon suza koje su bile u Rajskom vrtu, oni su otišli u kazino, gde su jutro dočekali za rulet stolom.

foto: Printscreen/Youtube

Ona je poručila Janjušu da mu je donela sreću i da je zbog nje počeo da dobija, a tom prilikom oženjeni zadrugar i Maja Marinković su se držali za ruke.

foto: Printscreen/Youtube

Na kraju njih dvoje su završili u istom krevetu. Janjuš je tešio uplakanu Maju.

foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs / M.M.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...