ZILHA SA DECOM IZJURILA IZ CENTRA! Nije se okrenula za Edom, a jedan detalj posebno privlači pažnju
Foto: Printscreen/Pink.rs

odluka pada

ZILHA SA DECOM IZJURILA IZ CENTRA! Nije se okrenula za Edom, a jedan detalj posebno privlači pažnju

Rijaliti -

Prvi put došlo je do susreta Edisa Eda Fetića i njegove još uvek zakonite supruge Zilhe Karišik otkako ju je javno prevario pred milionima gledalaca.

Edo i Zilha sreli su se u prostorijama Centra za socijalni rad u Novom Pazaru, čijem su se pozivu oboje odazvali kako bi dali svoje iskaze, a potom se i utvrdilo ko će se od njih dvoje starati o deci, a po kom modelu će druga strana viđati troje dece koje su dobili u braku.

Iako prvobitno nije bio očekivan Zilhin dolazak, budući da je svoj iskaz dala pre tri dana, ona se odazvala ponovnom pozivu socijalnih radnika i u prostorije Centra povela decu, koja su se takođe izjasnila o gorućem pitanju. Nakon izvesnog vremena, pošto su dali svoje izjave, Zilha je sa decom napustila Centar za socijalni rad.

Kako bi se što pre sakrila od znatiželjnih pogleda i otišla s lica mesta, gde se već okupio veliki broj sugrađana, Zillha je s decom brže-bolje ušla u automobil prijatelja koji su je čekali ispred i istog trenutka odvezla se u nepoznatom pravcu, a ono što je posebnu pažnju privuklo jeste to što je poštovala mere opreza usled epidemije koronavirusa, te masku s lica nije skidala.

foto: Printscreen/Pink.rs

kurir.rs/pink.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track