MARKO DAO ULTIMATUM LUNI! Miljković priznao da ga više BOLI Sloba, nego Gastoz! OSEĆAM SE KAO ROB!
Foto: Printscreen

nova svađa

MARKO DAO ULTIMATUM LUNI! Miljković priznao da ga više BOLI Sloba, nego Gastoz! OSEĆAM SE KAO ROB!

Rijaliti -

Luna Đogani i Marko Miljković opet su napravili haos jer je Luna spomenula Slobu Radanovića.

"Luna, prvo da te pitam, da li smeš da kažeš Sloba?", počeo je Milan.

"Sloba", rekla je Luna.

foto: Nemanja Nikolić

"Ne interesuju me njene bivše veze, ni momci. Gastoz, Sloba, Pera, Mika, Laza... Nema potrebe, ne interesuje me, ja njoj ne pričam, ni ona meni ne mora", odmah je dobacio Miljković.

"Ja ne volim ultimatume i uslove, to me čini još gorom. Ne treba, ako mu smeta, da pričam o bivšim vezama. Mi smo se mnogo puta svađali oko toga. Ja nisam htela da pričam o svojoj vezi, nego toj situaciji", rekla je Luna.

"Kada si u vezi, nema potrebe da pričaš šta si radila sa bivšim momkom. Aludiram na sve bivše momke... Ona pomene, pa se nedeljama priča o tome. Da je veza bila dobra, ne bi propala. Nema potrebe da se priča o tome. Svako može da misli da sam ljubomoran. Da je ultimatum, sada bismo raskinuli. Treba da se usresredi na mene, prošlost me ne zanima. Ona ima želju da pričam o svojim prošlim vezama, kleštima izvuče to iz mene", ustao je Marko.

"Ona nije pričala o Slobi kao Slobi, nego o situaciji sličnoj Majinoj. Nije pričala pohvalno", dodao je Milošević.

"Meni je gore kad pljuje te neke ljude, nego kad ih hvali", dodao je Marko.

"Generalno, ne volim te ultimatume. Razgovor uvek, ali da mi daje uslove, odmah se osećam kao neki rob", priznala je Đoganijeva.

foto: Printscreen

"Ja sam joj na klupici rekao da ću joj dati još jednu šansu. Koliko sam joj šansi dao od toga? Nije to ultimatum, nego gruba neka reč. Rekao sam da ne treba da pominje ime bilo kog bivšeg, ona je pomenula. Nisam raskinuo, nije ultimatum, nego malo grublja reč, da shvati ona, da shvatim ja greške", pravdao se Miljković.

"Komplikovano je malo, tada i nismo bili zajedno, ali ovaj... Ne znam. Jeste da sam možda ispao kontradiktoran, ali sam mnogo toga pripisao njenom inatu. Slične stvari je radila i u prethodnim vezama, video sam",- istakao je Marko.

Marko se posle toga pravdao zbog čega je rekao da je Luna "mašina za pravljenje para", govorivši da je mislio da je dobra kao reklama za stvari koje nosi.

"Uslika se na Instagramu i napravi haos", dodao je on.

foto: Printscreen

Kurir.rs

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track