NISAM UMRO, AKO SAM OŽENJEN! Dragana i Edo bacili sve karte na sto, a on joj poručio: Pravićeš ti mene od BLATA! (VIDEO)
Foto: Printscreen

HAOS

NISAM UMRO, AKO SAM OŽENJEN! Dragana i Edo bacili sve karte na sto, a on joj poručio: Pravićeš ti mene od BLATA! (VIDEO)

Rijaliti -

Dragana Mitar i Edis Fetić posvađali su se u pabu, a tom prilikom bilo je veoma burno. Dragana i Edo su se dotakli i Instagram profila koji je on kupio kako bi se, po njegovim rečima, dopisivao sa Draganom.

foto: Printscreen/Youtube

"Da li se sećaš ti tvoje izjave pre mog ulaska: "Kada izađeš, ja ću rešiti sve". Samo tražiš opravdanje. Ne možeš mi reći da ti od 20. oktobra nisi imala ni sa kim kontakt. Meni je to smešno" rekla je Dragana.

"A šta postižemo razgovorom? Evo ja ti pričam sve kako je bilo, a ti kažeš: "A možda nije tako". Ne mogu da kažem da nije, kad jeste" rekao je Edo.

"Ja ću kada izađem da objavim sve tvoje glasovne poruke, od prvog do poslednjeg dana šta si pričao i šta si govorio" rekla je Dragana.

foto: Printscreen/Youtube

"Ja sam ti pričao u tim porukama o ljubavi. Nisam umro, ako sam oženjen. Ti si trebala da kažeš: "Dečko, udalji se, oženjen si" i da me blokiraš. Ko ti je u aprilu doneo prsten za rođendan?" nastavio je Edo.

"Meni je to dao moj drugi i ja sam to mužu rekla, što je najgore. U "Zadruzi 2" sam ozbiljna gospođa bila, Bog sam bila!" pričala je Dragana.

foto: Printscreen/Youtube

"Ćuti, molim te! Već deset dana je gotovo! Ja tebe ovde ni sekunde nisam ukanalio. Objasnio sam sve, šta ima više da se objašnjavam? Dosadio sam sam sebi i opet ima praznina koje ja neću da iznesem. Pusti me, neću da te vidim više u životu. Usr*la si stvar, ćao i doviđenja! Lepo si rekla da posle j*banja nema kajanja! Za jedno 5 godina, pravićeš ti Eda od blata" pričao je Edo.

Kurir.rs / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja