MINA JE UČESTVOVALA U SAKAĆENJU MOJE ĆERKE! Tarina majka iznela jezive detalje: Ne želim mom detetu da pravim PROBLEM!
Foto: Printscreen

HAOS

MINA JE UČESTVOVALA U SAKAĆENJU MOJE ĆERKE! Tarina majka iznela jezive detalje: Ne želim mom detetu da pravim PROBLEM!

Rijaliti -

Žestoka svađa Mine Vrbaški i Tare Simov i te kako je zabrinula Tarinu mamu Miroslavu Simov. Ona jedva čeka da joj ćerka izađe iz rijalitija ne bi li rešile sve probleme koje imaju sa neprijateljima, a kako kaže, Mina sve laže.

"Te bljuvotine koje Mina priča za moju ćerku, da je vadila drogiranu uz kome su laž. Zna se da je moja ćerka brutalno pretučena, a da je upravo ta Mina čuvala stražu i učestvovala u sakaćenju moje Tare. Što se tiče Minine porodice, mi sa njima nemamo ništa. Sami su sebi naneli zlo, ali to je njihov problem. Tara treba da se kloni i nje i svih drugih, jer im je očigledno trn u oku. Ja ne želim da se oglašavam za novine, ne želim mom detetu da pravim problem. Ovo je poslednji put da ja nekog komentarišem. Kada Tara izađe, razgovaraćemo i videti šta ćemo i kako dalje" rekla je zabrinuta Miroslava Simov i dodala:

foto: Printscreen/Youtube

"A što se tiče ovih zluradih komentara Stanije Dobrojević na "Zadrugoviziji", šta da kažem. Žiri mora da bude muzički ostvaren da bi dobio čast da sedi i komentariše. Stanije je nadrndana, a ja volim takve. Stanija i moja Tara su veoma slične, prave su amazonke i teške opasnice. Tara joj je rekla "hvala teto", pa je to ovu poljuljalo" završava Miroslava.

Kurir.rs / Star / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track