šok

ANABELA ME JE RAZOČARALA! To od nje nisam očekivao: Marko Miljković zgranuo sve za crnim stolom govoreći O LUNINOJ MAJCI

Rijaliti -

Marko Miljković je u jeku svađe Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša i na samom kraju sastanka poručio da ga je najviše razočarala Anabela Atijas, jer od nje nikako nije očekivao "takav nastup". Njegova devojka je, pak, dokrajčila majku kada je otkrila da se ona tako oseća spram Mirka Gavrića, za kog smatra da je mogao "mnogo drugačije da se ponese prema njoj".

"Neke reči od Anabele nisam očekivao, zato me je ona najviše ovde razočarala, nisam očekivao takav nastup", poručio je Marko.

Luna je, sa druge strane, otkrila cimerima da ju je najviše razočarao Mirko Gavrić. Podsećanja radi, on je istakao da ga je najviše razočarala upravo Luna.

"Ja ću biti kratka, slažem se sa Mirkom, to što ti mene poznaješ takvu, ja takva jesam. Svako od nas nije dobro zbog nečega. Navešću tebe Mirko, očekivala sam da ćeš se drugačije postativi prema meni, prema mami, možda bi drugačije bilo da si se drugačije postavio", izjavila je ona, ali njena majka nije ostala imuna na ove reči.

"Šta je trebalo da radiš? Da me biješ?" govorila je krajnje razočarano Anabela.

foto: Printscreen

Kurir.rs, M.G/Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track