ANABELA SE GUŠILA U SUZAMA: Ostala sam OSAKAĆENA, uništila sam najbolje godine svog života! Luna slušala pognute glave
Foto: Printscreen

SUZA SUZU STIŽE

ANABELA SE GUŠILA U SUZAMA: Ostala sam OSAKAĆENA, uništila sam najbolje godine svog života! Luna slušala pognute glave

Rijaliti -

Anabela Atijas je prizanala u emisiji "Magazin In" da su njeni teški porodični odnosi dosta uticali na njene odnose kasnije sa muškarcima i da je ostala osakaćena. Luna Đogani ju je sve vreme slušala pognute glave.

foto: Printscreen/Magazin In

"Ostala sam osakaćena za to, za tu toplinu. Šta da kažem, tako je, ne mogu da kažem da nije. Mene je majka ostavila, želela je da bude srećna, ali to je ostavilo trag na mene. Bila sam u nepoznatom gradu sama, bez ikoga. Razumem da je želela da bude srećna, ali ja sam zbog toga bila veoma nesrećna" rekla je Anabela kroz suze, a Sanja ju je pitala, zašto je trpela nasilje u braku, kada se ljubav ugasila.

"Gledala sam filmove, serije, živela ljubav na taj način, po svaku cenu, samo da pobegnem iz realnosti. Ne znam zašto sam to uradila, uništila sam najbolje godine svog života" rekla je Anabela.

Luna je sa druge strane priznala da ona ne može da ostavi muškarca kada ga voli.

"Ja uvek ispadnem neka paćenica. Ja njega volim, dok ljubav ne prestane, ja ne mogu da se odvojim od njega. Prvi put su me razdvojili, ovaj put neće" rekla je Luna.

"Kakav si imala stav prema Luni kada ti je priznala za svoju prvu ljubav" pitala je Sanja Anabelu.

"Bio je to jedan dečko Andrija, sećam se, išli su zajedno na maturu. Uvek sam bila uz nju, ali uvek sam govorila da ću biti najgora tašta, jer ja sam previše zaštitniči nastojena" rekla je Anabela.

foto: Printscreen

Kurir.rs / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track