Najnovije vesti

ŠOK INTERVJU ANABELE! Sve o SUSRETU sa Lunom i Ninom, o porodici Đogani, a ovo Marko mora da uradi da bi mu OPROSTILA
Foto: ATA Images, Printscreen/Instagram

Iskrena

ŠOK INTERVJU ANABELE! Sve o SUSRETU sa Lunom i Ninom, o porodici Đogani, a ovo Marko mora da uradi da bi mu OPROSTILA

Rijaliti

Anabela Atijas je kasnije ušla u emisiju pa su se svi pitali da li će se ona uopšte pojaviti, s obzirom na to da je u emisiji gostovao i Marko Miljković, a ona je ipak došla, i to u pratnji svog bivšeg supruga Andreja Atijasa, a otkrila je da je kasnila zbog dece.

"Ne mogu sa vremenom (da se pohvatam), razumite me, ja sam majka troje dece", rekla je Anabela.

foto: printscreen

Prvo o čemu je pričala je pomirenje sa Atijasom.

"Kroz Zadrugu sam to i nagoveštavala, nekih mesec dana pred moj ulazak u Zadrugu smo nas dvoje rekli sa sigurnošću da ne možemo jedno bez drugog. Stvarno ljubav nikad nije prestala, to je činjenično. Okolnosti su bile takve. On mene toliko čuva, ne želi da me pusti da dođem u situaciju da sam usamljena i da me neko slučajno pogleda popreko", rekla je Anabela.

Atijasova se i našalila kada je na glavi imala natpis "volim zeta", a potom je otkrila da se to odnosi na Lunu, dečka njene ćerke Nine Đogani, o kome ima samo reči hvale, za razliku od Marka Miljkovića.

"Volela bih da moja Nina ostane sa Lukom u vezi, on sve moguće kvalitete što čovek može da poseduje ima, to je retkost, sa 18 godina... Blago majci koja ga ima", istakla je Atijasova.

Atijasova je pričala i o svom zdravstvenom stanju.

"Nisam ni na kakve kontrole išla, posvetila sam se skroz dečici, Andreju... Blancika je imala stomačni virus, pa sam bila baš onako, potrebna njoj, gledala sam da budem uz nju, da je mazim. Biće vremena za mene", ispričala je pevačica.

Često se tokom trajanja "Zadruge 3" pominjala Nina. Luna je isticala da je sigurno njoj najteže dok gleda i sluša haos između svojih roditelja. Pevačica je otkrila da li joj je srednja ćerka nešto zamerila, pa otkrila da je kod nje naišla na novu dozu razumevanja.

foto: printscreen

"Nina mi ništa nije zamerila. Ona ništa nije ni znala o meni. Sve to što sam iznela, ona je prvi put čula. Greška je što je to prvi put čula jer nije znala zbog čega sam ja takva. Uvek sam delovala iz njene perspektive nesrećno, tužno, zamišljeno... Čudno sam reagovala na njenog oca, stvari, dešavanja, ona nije znala zbog čega sam ja ljuta na njega. Počela je da me gleda drugim očima i da me razume. Potpuno me drugačije gleda. Ja sam ćutala sve ove godine, one su osećale moju negativnu energiju. Kajem se što nisam drugačije sve, što sam ih štitila od nečega... Postoje stvari koje su neopreostive, na koje ne treba da se ćuti. Dajemo loš primer deci. Nina je bila mala, nije znala šta se dešavalo. U njenoj glavici sam sigurno ja bila ta kod koje nešto nije u redu. Ne znam da li je zamerila Gagiju, nisam je to pitala. Ne očekujem da zameri, ako ne oseća potrebu. Isto tako, ako oseća potrebu, ne treba da ćuti. Provela je vreme sa njim, ne znam da li su pričali o tome. Sad pričamo o drugim stvarima, o tim nekim koje su nas udaljile", otkrila je Anabela.

foto: ATA images

Neizbežna tema je bio i odnos sa Marko Miljkovićem, koji je pre emisije pričao o tome da li će pružiti ruku Anabeli. Atijasova je imala komentar i na ovo.

"Marko mora da nauči osnovu stvar, da sam ja majka njegove devojke. Kada to nauči, može da mi pruži ruku. A onda ću ja da razmislim da mu pružim. On ne zna šta znači majka, ja to gledam kod muškaraca, kakav si prema majci", istakla je Anabela.

Marko je pre emisije otkrio i da su se Luna i Anabela srele, a pevačica nam je otkrila kako je protekao susret.

"Pričale smo o lepim stvarima, o temama koje nemaju veze sa ovim što se dešavalo. Smatram da sve što je trebalo da se kaže, rekle smo tamo. Lepo, sasvim slučajno, popodne porodično i to je to. Nema ništa sad da je nešto specijalno", rekla je pevačica.

foto: Printscreen Amidži šou

Anabela je rekla i da će pojedine iz porodice Đogani da tuži zbog kleveta koje su pričali dok je ona bila u Zadruzi. 

"Ja nisam nikada imala problem sa njima. Njihovi su navodi potpuno budalaština, laži, pa ću morati da tražim pravdu u istitucijama. Do mene je došlo da su pričali, ne znan ko, da sam vezivala decu za radijator".

foto: ATA Images

kurir.rs./pink.rs

POLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...