EVO KAKO SU ĐUKIĆI STVARNO PRIHVATILI RIJALITI SNAJKU! Filip razvezao jezik: OVO mu je s Ivom sada jedini PROBLEM!
Foto: Sonja Spasić

palo upoznavanje

EVO KAKO SU ĐUKIĆI STVARNO PRIHVATILI RIJALITI SNAJKU! Filip razvezao jezik: OVO mu je s Ivom sada jedini PROBLEM!

Rijaliti -

Prema rečima Filipa Đukića, on i pobednica "Zadruge 3" i dalje nisu ozvaničili svoj odnos, iako trenutno dosta vremena provode zajedno i van rijaliti imanja. Takođe, Iva Grgurić upoznala je njegove roditelje, zbog čega njihova "ne-veza" svakako dobija na ozbiljnosti.

"Super mi je, sreo sam se sa bratom, video sa mojima, tražim stan, jurcam za lokal i to je to. Jedino se navikavam malo na ovu situaciju s nošenjem maske, ali polako", počeo je Filip, pa se osvrnuo na odnos sa Ivom i planovima za budućnost.

"Pa, i dalje je isto, viđamo se, dok je ona tu, jako nam je lepo, imamo iste razgovore kao i u 'Zadruzi', tako da ništa nismo konkretizovali. Ona će sad ići za Zagreb, pa ne znam kako će sve to funkcionisati, jedini nam je problem ta fizička udaljenost, da je ona iz Beograda, sve bi bilo mnogo lakše... Ali i ja ću ići tamo, pa će ona opet dolaziti ovde, i tako..." nastavio je on.

"Napravio sam izuzetak", rekao je akonto upoznavanja s roditeljima: "Iva je posebna. Što se tiče termina 'ne-veza', ja bih to obrazložio kroz onaj status veze na Fejsbuku, neka bude 'komplikovano je', eto, tako ćemo objasniti", našalio se on.

foto: ATA Images

"Roditelji su je svakako već poznavali, pošto su nas pratili i gledali non-stop. Bila je situacija kao da se već odavno poznajemo, odlično su je prihvatili", dodao je on.

Na kraju, Filip je prokomentarisao i svoje ponašanje tokom rijalitija i odnos sa ostalim zadrugarima.

"Roditelji su mi govorili neke stvari koje ja nisam mogao unutra da vidim, ali mene ne zanima šta mi je neko u januaru rekao, neću time da se bavim... Meni je apsolutno sve isto. Čak i sa Ivom imam isti način komunikacije, samo što se uopšte ne svađamo, nismo povisili ton jedno na drugo. Ali ljudi misle da sam se unutra folirao i da nisam želeo da pričam sve pred kamerama, ali nije tako, ništa joj drugo nisam rekao ni sada. Nastaviću da se družim sa istom ekipom, Mlađom i ljudima koje poznajem i iz prethodnih sezona."

foto: Sonja Spasić

Kurir.rs, M.G/Pink/Foto: Sonja Spasić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track