NIJE NI UŠLA U ZADRUGU 4, A VEĆ U CENTRU SKANDALA: Buduća ATRAKTIVNA učesnica priznala istinu o PREVARI!(FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

OTVORENO

NIJE NI UŠLA U ZADRUGU 4, A VEĆ U CENTRU SKANDALA: Buduća ATRAKTIVNA učesnica priznala istinu o PREVARI!(FOTO)

Rijaliti -

Medijima kruži vest da u narednu sezonu "Zadruge" ulazi i izvesna Sara. Sa tom devojkom je budući zadrugar Jovan Cvijetić Cvele varao svoju aktuelnu devojku Anju Todorović.

I ne samo to, Sara je kazala da je zapravo finansirala Cveleta. Da bi demantovala ove tvrdnje oglasila se Anja Todorović.

"Ljudi se sada kače za nas, jer smo popularni u medijima. I ja na Instagramu. Pa pokušavaju na bilo koji način da preko nas budu bar malo bitni. Neću prozivati dotičnu, samo je jako ružno toliko lagati. Ali dobro je kapiram, željna je popularnosti. Bolje da se ne kači za nas lažima, da mi ne progovorimo istinu o njoj", rekla je Anja, pa dodala:

"Moj jako dobar drugar koji se bavi muzikombio je sa Sarom Plavsic. Kad je tek došla u Beograd bili su dugo zajedno sve dok ona nije pocela da radi stvari sumnjivog morala. On zna sve o njoj i može da demantuje svaku njenu laž. Rekao je da ce ćutati dok ne krene "Zadruga" jer misli da se najbolje stvari čuvaju za kraj, odnosno za početak "Zadruge", zaključila je Anja.

"Sa dotičnom sam se video jednom pre nego sam upoznao Anju, posle toga ništa nije bilo, ona mi se javljala a ja sam je svaki put kulirao. Nikada nisam prevario Anju", rekao je Cvele.

Kurir.rs/K.Đ/Alo, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja