JELENA PEŠIĆ PROGOVORILA O LJUBAVI MARKA I LUNE! Nije verovala u njihovu vezu, a sad isplivala PRAVA ISTINA o njima
Foto: Sonja Spasić, Damir Dervišagić

iskreno!

JELENA PEŠIĆ PROGOVORILA O LJUBAVI MARKA I LUNE! Nije verovala u njihovu vezu, a sad isplivala PRAVA ISTINA o njima

Rijaliti -

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga 3" Jelena Pešić otkrila da je njen brat teško podnosio situacije iz rijalitija, kada je bila prinuđena da se brani od napada ukućana, ali je takođe dodala da jedva čeka da se završi pandemija koronavirusa, kako bi otputovala negde sa svojom braćom.

foto: ATA images

Pešićeva dodaje da nije verovala da je situacija sa pandemijom zadobila ovolike razmere, ali uprkos tome što uviđa kakvo je stanje napolju ona kaže:

- Iskrena da budem, ne pazim se dovoljno jer nemam taj osećaj, stalno me opominju mama, sestra i brat.

Da li pratiš Lunu i Marka na Instagramu i da li vidiš kako trenutno uživaju? Podsećanja radi, u rijalitiju si rekla da ti smatraš da to nije prava ljubav.

- Da, pa meni je to izgledalo i ja sam rekla u jednom trenutku da mislim da oni neće ostati zajedno kad su bile one najveće svađe, jer prosto ne možeš da imaš drugačije mišljenje kada se sve ono dešava. Drago mi je da uživaju, iskreno, ne mogu da ispratim ni šta se sve meni dešava, kad mi pišu, javljaju i kad mene pominju ljudi. U svakom slučaju drago mi je da uživaju i ja im želim svu sreću ovog sveta - zaključila je Jelena.

foto: Printscreen/Ami G

Kurir.rs/alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track