Najnovije vesti

ISPLIVAO SAV PRLJAV VEŠ! Stefanu stigla poruka od DRUGA koja je razotkrila Ivanu, on je pročitao naglas! SKANDAL!
Foto: Printscreen

Bez dlake

ISPLIVAO SAV PRLJAV VEŠ! Stefanu stigla poruka od DRUGA koja je razotkrila Ivanu, on je pročitao naglas! SKANDAL!

Rijaliti

Bivši ljubavni Ivana Šopić i Stefan Karić pred kamerama i gledaocima inosili su prljav veš o njihovom odnosu i nisu biralo reči.

- Gledajući ovo, kajem se što sam ga ikada poljubila. Loše sam ga procenila, mislila sam da je naša ljubav jača od svega, žalim što sam se toliko zalagala za njega, idealizovala sam ga - rekla je Ivana.

- Pa, i od Janjuša si očekivala nešto, tražila si mu da se razvede? - pitao je voditelj Milan.

foto: Printscreen

- Nisam, prekinuli smo i to je to - bila je kratka Ivana.

- Ako sam tako mali u tvojim očima i ako se toliko kaješ, kako kažeš da me voliš? Ti si se meni zgadila - rekao je Stefan.

- Pa, da, kajem se što sam te zavolela, a kako su tebi nestale te emocije? Ti si, dečko, bolesno ljubomoran! - odgovorila je Ivana.

- Majka mi je napisala da ne može da veruje da sam je prodala, da sam se ponašala katastrofa, ne može da veruje da sam se toliko zaljubila, govorila mi je pogrdne reči. Ispeglale smo naš odnos, samo je htela da budemo srećna - govorila je Ivana.

- I ja bih sve ostavio zbog nekog kao što sam ja. Ona je već unutra imala osećaj da će biti ovako, kako ja nisam mislio to? Zato što o meni nema šta da se priča. Evo, i sad mi stižu poruke mojih ljudi koji mi kažu da znaju mnogo više o tebi i da si "fulja" - kratko je rekao Stefan.

foto: Printscreen

kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...